Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #1  
Régi 2016-04-13, 17:00
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Exclamation Játékleírás - Kedvencek (Régi 2.0)A kedvencek gazdagabbá teszik az életünket. A játékban a kedvencek öt különböző elemre (színre) vannak osztva: víz (kék), fény (sárga), föld (barna), árnyék (fekete) és tűz (piros) - 20 kedvenc, elemenként (14 sima, 4 ritka, 2 epikus).

Ha eléred a 75. szintet, a kalandokon esélyed nyílik egy fészek találására, ami értékes tojásokkal van tele. Ezt a tárgyat fogd és húzd át a kedvencek menüben található üres helyekre.

Megjegyzés: Csak olyan kalandok kapod jutalmul, amelyeknél nincsen tárgy jutalom.

A fészek 5 tojást tartalmaz a 100-ból. Eleinte nincs sok ismereted ezekről a furcsa lényekről, ezért elemenként csupán három kedvenc létezésével leszel tisztában. Ez azt jelenti, hogy csak a felfedezett kedvenceket találhatod meg a kalandokon.

Ha szeretnél több kedvencet találni és gyűjteni, le kell győznöd őket küzdelmekben az élőhelyükön. A felfedezett kedvencek halványan jelennek meg az oldalon. Ha rájuk viszed az egeret, láthatod egy külön ablakban, hogy a kedvenc tojása hol és mikor található meg a játékban.
Harc az élőhelyeken
(avagy kazamaták a kedvenceknek)

5 elem, 5 élőhely.

A kedvencek 5 különböző élőhelyen élnek. Válassz egyet a saját kedvenceid közül, és küld csatába őt! Az élőhelyükre úgy tudsz eljutni, hogy baloldalon alul megjelenő ikonok közül a negyedik ikonra kattintasz (élőhely ikon). Tartsd szem előtt, hogy minden kedvenc különböző tulajdonságokkal, szintekkel és osztályokkal (harcos, felderítő, mágus) rendelkezik és megvannak az előnyeik és hátrányaik a többi ellenféllel szemben.

Győzd le a kedvenceket harcokban az élőhelyükön (ezután kalandokon is megtalálhatod őket tojás formában) és nyerj tapasztalatot, aranyat, és élelmet az adott elemű kedvencek számára, amit legyőztél.

Megjegyzés: A harcok után (ide beletartozik a karakter kazamata és Torony harca is) a karaktereknek és a kedvenceknek egy órát pihenniük kell. Vagy 1 gombáért cserébe azonnal harcolhatnak.

Megjegyzés: Alul a hatodik ikon megmutatja, hogy az adott elemből mennyi kedvencet fedeztél fel (vagyis mennyit győztél le az élőhelyükön).

Megjegyzés: Alul a hetedik ikon megmutatja, hogy az adott elemből mennyi kedvencet gyűjtöttél össze.

Megjegyzés: Alul a nyolcadik ikon megmutatja, hogy mennyi kedvenccel rendelkezel összesen.Kedvencek fejlesztése

Háromféle módon fejlesztheted kedvenceidet.

1. Egységben az erő!
Minél több kedvencet birtokolsz egy elemből, annál jobban érzik magukat a többiekkel. Minden kedvenc a saját elemű társainak tulajdonságát növeli 5%-al.

2. Élelem a kedvenc számára.
Kalandokon találhatsz élelmet a kedvenceid számára (ha nincs tárgyjutalom) és a kedvencek élőhelyein, valamint a többi játékos kedvenceivel vívott küzdelmek során. A kedvencek finnyások, csak egyfajta táplálékot fogyasztanak el. Nem esznek sokat, ezért naponta csak háromszor tudsz megetetni egy-egy kedvencet.
Az élelemmel fejleszteni lehet őket - egészen 200. szintig. Az etetés úgy működik, hogy jobboldalon kijelölöd a kedvencet, majd baloldalon a gyümölcs feletti "felfelé mutató" nyílra kattintasz rá.. A kedvencek szintje melletti pontok jelzik, hogy még hányszor etetheted meg őket. Ha már eleget evett a kedvenced, a szintje szürkén jelenik meg.

Melyek a kedvencek kedvenc eledelei?
A víz elemű kedvencek a víz szilváját szeretik.
A fény elemű kedvencek a fény citromját szeretik.
A föld elemű kedvencek a föld almáját szeretik.
A árnyék elemű kedvencek az árnyék feketeszedrét szeretik.
A tűz elemű kedvencek a tűz eprét szeretik.

3. Élőhelyről (Kazamata).
Elemenként 20 kedvenc található a játékban. Kezdetben csak hármat ismersz belőlük. De amint beljebb hatolsz az élőhelyükön, újabb kedvencekkel fogsz találkozni. Fontos tudni, hogy a kezdeti állatkák kevésbé erősek lehetnek azokkal az azonos elemű 1.szintű állatkákkal szemben, amiket később fedezel fel a játékban.

Megjegyzés: Alul a harmadik ikon is megmutatja, hogy aznap a kedvenced mennyire lakott jól.Harc a játékosok kedvencei ellen

A kedvencek menüben a jobb alsó sarokban láthatod azt a helyet, ahol a kedvenceid harcolhatnak a többiek kedvencei ellen. Az összes (azonos elemű) kedvenced fog harcolni a többiek összes (azonos elemű) kedvenceivel.

Minden nap egy véletlenszerű ellenféllel és elemmel mérheted össze erődet. El kell döntened, hogy melyik elemű csapatot küldöd harcba. Válassz okosan!

bizonyos elemek előnyt élveznek a többiekkel szemben: A víz elem jó a tűz elleni harcban, a tűz előnyt élvez a földdel szemben, a föld védekezőképessége jobb a fénnyel szemben, a fény visszaveri az árnyékot, az árnyék pedig hatásosabb a víz ellen.

A fenti képen látható a jobb alsó sarokban az ellenfél és a te azonos elemű kedvenceid szintjeinek összege. A képen az ellenfélnek 2 darab 3. szintű vízi kedvence van, az összesen 6, így ő az erősebb.

Minden elemmel egyszer harcolhatsz egy nap, így maximum napi 5 csatát indíthatsz. Győzd le a többi játékos elemeinek csapatát, hogy élelmet nyerj a saját kedvenceidnek (olyan színű élelmet nyersz, amilyen színű elemet legyőztél). Ha nyersz becsületet kapsz, ha veszítesz, becsületet vesztesz.
Legyél te a topon a kedvencek dicsőség csarnokában!

Megjegyzés: Alul az első ikon megmutatja a helyezésed a kedvencek dicsőség csarnokában.

Megjegyzés: Az újabb küzdelemre 15 percet várnod kell, vagy 1 gomba felhasználásával azonnal támadhatsz.Kedvencek és jutalmaik

Mi a kedvencek előnye a játékos számára azon kívül, hogy cukik?

A 100 élőhelyen (kazamata) vívott harc során tapasztalatot és aranyat szerezhetsz. Ráadásul minden kedvenc növeli a karaktered tulajdonságait 1%-kal, mégpedig a következő módon:

Minden víz elemű kedvenc 1%-kal növeli az erődet.
Minden fény elemű kedvenc 1%-kal növeli az ügyességed.
Minden föld elemű kedvenc 1%-kal növeli az értelmed.
Minden árny elemű kedvenc 1%-kal növeli az kitartásod.
Minden tűz elemű kedvenc 1%-kal növeli az szerencséd.

Példa: Ha van négy föld elemű kedvenced, akkor az 4%-kal növeli a karaktered értelmét.

Ezen kívül, ha egy kedvenc eléri a 100. szintet, akkor +0,5% bónuszt kapsz a kedvenc eleméhez tartozó tulajdonságodra (például ha egy föld elemű kedvenced érte el a 100. szintet, akkor az értelmed növekszik +0,5%-kal). Ha a kedvenc eléri a 150. szintet, ennek a bónusznak az értéke 0,75%-ra változik, 200. szint után pedig 1%-ra.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2020-05-04 06:57 Oka: Leírás frissítve (karácsonyi frissítés)
 

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva

Fórum ugrás


A pontos id? 08:03 , a GMT +2 id?zóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fordítás© vBulletin.hu
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'