Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #1  
Régi 2012-10-30, 10:51
Skandar Graun Skandar Graun nem elérhet?
Fórum Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 10-07-24
Összes hozzászólás: 215
Alapbeállítás Figyelem!!! Csalók!

Figyelmeztetés!!!


Mint azt bizonyára sokan tudjátok, az utóbbi időben ( is ) fel-fel bukkannak olyan személyek, akik a játékon belüli levelezőrendszer használatával többeknek olyan tartalmú leveleket küldenek el minden szerveren, melyben azt taglalják, ha fellép egy bizonyos oldalra az interneten, akkor rengeteg Gombához juthat hozzá.

Már többször figyelmeztettünk benneteket arra, hogy Soha, semmilyen körülmények között Ne adjátok meg sem a Játékhoz tartozó belépési adataitokat ( karakteretek nevét és jelszavát ) sem az e-mail postafiókotok belépési adatait!

Az ilyen jellegű levelek írói a levelükkel a Felhasználói adataitok megszerzésére törekednek ezzel a módszerrel. Ugyanis, amikor Ti beléptek arra az oldalra, amit ő ajánl, ott meg kell adnotok a Játékban használt neveteket ( karakternév ), az ahhoz tartozó jelszavatokat, azt, hogy melyik szerveren játszotok valamint az e-mail címeteket és azt, hogy mennyi gombát szeretnétek. Mindegy, hogy melyik tárhelyen található az oldal, a lényeg ugyanaz, mégpedig a játékhoz tartozó karakteretek nevének és jelszavának a megszerzése!

Amikor beírjátok a megfelelő mezőkbe a kért adatokat és nyugodtan vagy éppen izgatottan rá klikkeltek a Küldés gombra annak reményében, hogy hamarosan rengeteg gomba kerül jóváírásra a karaktereteken, valójában nem az fog történni. Ezek az adatok az oldalt létrehozó személy tudomására jutnak, konkrétan Ti, magatok adjátok tudtára ennek a személynek, hogy mi az adott karakterhez tartozó jelszó, amibe utána neki már csak be kell lépnie. Tehát valójában nem Ti kaptok gombát, hanem ő kapja meg a karaktereitek hozzáférési adatait.

Sajnos lehetnek még ilyen és ehhez hasonló próbálkozások, de Mindenkit kérek, hogy Senki se dőljön be annak!

Ugyanis: Nincs és Nem is lesz Ingyen Gomba!!!

Itt látható egy példa az átverésre, mely csupán csak 1 a több csaló által létrehozott oldalak közül. Az oldalak külsőre eltérhetnek egymástól de a lényeg ugyanaz mindegyiknél. Céljuk a Felhasználói adataitok megszerzése és nem az, hogy Gombát kapjatok.


Lezárt téma

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód bekapcsolva

Fórum ugrás


A pontos id? 00:07 , a GMT +2 id?zóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'