Aréna mester: Feláldozott rúna nullázodása
Hi,
A több mint egy éve gyűjtött/feláldozott rúnám lenullázodott. Nagyon érdekes, mert viszont a termelési mennyiségem megmaradt. Igy nulláról indulva is gyors növekedésnek indultam ÚJRA.
Persze írtam a supportnak, 19 levél váltás után arra jutottak, h ugyan látják a termelési mennyiségemhez nem passzol a feláldozott mennyiségem és a tárgyaimnak is a jelenlegi újra indult feláldozotnál jóval magasabb szintű a hordott tárgyaim rúna % szintje. DE...
Mivel még másnál rajtam kivül nem fordult elő ilyen bug és nekem nincs mentett képem a nullázodás előtti állapotról így mosák kezeiket és nem tehetnek értem semmit.
Sok kérdés felvetődik bennem. Az első és legfontosabb:
-nincs biztonsági mentésük bizonyos időközönként, h vissza tudjanak nézni egy korábbi állapotot? Ha ez igaz akkor ez is ultra gáz...
-azért ebben a játékban vannak/voltak bugok, a játékosoknak kellene napi szinten menteni minden adatot képekkel alá támasztva, h ha vmi elvész akkor jóváírják...pl. ha lenullázodnának a tűz kedvenceim is *****t kapnék.
-miután nincs mentésem, ők meg vagy nem tudják vagy nem hajlandók visszanézni, viszont egyértelmű, h vmi gond van ezek után, h tudják azt mondani, h nem tehetnek semmit?!
|