![]() |
![]() |
![]() |
|
Történetek, sztorik, versek Itt szabadon engedhetitek a fantáziátokat és/vagy megmutathatjátok a költői vénátokat |
Szavazás eredménye: Neked tetszett a történet? | |||
Igen nagyon tetszett. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 38,89% |
Lehetett volna jobb is. |
2 | 11,11% |
Nem tetszett. |
6 | 33,33% |
Szörnyű volt .Ilyen művet nem olvasok többé |
3 | 16,67% |
Szavazók: 18. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz |
![]() |
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
||||
|
||||
![]()
Te jàrtàl nyelvtanóràra?
(Màr nem azèrt)
|
|||
|
|||
![]()
A helyesírási hibák tömkelege egy dolog.....de a történet egy borzalom!
Ha rendesen lenne megírva,akkor ez egy izgalmas részlet lenne,de annyira nem igényes és csak betoppantál egy részlettel...egyik szereprőről se tudunk semmi közelebbit! És mikor megöli az őröket...merő unalom! Gondolom az őrök védekeznek is! Vagy ha nincs rá idejük,akkor is hozzátoldhattál volna olyat például: Grevi mikor meglátta a két őrt,előkapta tőrét,mely a nadrágjáhozz volt szíjazva és két erőteljes mozdulattal tőböl lemetszette az őrök fejét,akiknek arra sem volt idejük hogy védekezzenek! Döbbent arcuk a porba hullt és Grevi folytatta útját a palota felé! Ez persze csak egy gagyi példa,de ez részletes és valamennyire izgalmas is! És mi az hogy a kanadai királyt két őr védte?? És mikor beszédet mondott mekkora tömeg hallgatta?? Egyöntetűen válaszoltak a királynak,vagy voltak emberek akik nem értettek egyet? Ha ez egy fantasy,akkor dolgozz vagy kitalált országokkal vagy legyél valamennyire hű a történelemhez! Remélem folytatod ennek ellenére és javítasz a történeten(nagyon sokat dob a történeten az is,ha nincs tele helyesírási hibákkal...erre is érdemes figyelni)! |
|
|||
|
|||
![]()
fogom folytatni mert már megírtam a legtöbb részét csK a legvége nincs meg.majd egy másik részletet felteszek valamikor
|
|||
|
|||
![]()
Szia. Ne sértődj meg, de elég összecsapottnak tűnik a műved, ugrálsz az időpontok között. Bár olvastam már olyan művet, ahol a valós történelem keveredett a fikcióval A nevek innen-onnan vannak összeszedve, szerencsésebb lett volna, ha saját magad találod ki. Még Magelán is 3-4 év alatt körbehajózta a világot, akkor miért tartott az orgyilkosnak 10 évbe?
|
|||
|
|||
![]()
nem mindegy
|
|||
|
|||
![]()
Nekem mindegy, de biztos nem utaznék 10 évet, hogy a semmiért kinyírjak egy királyt.
|
||||
|
||||
![]()
Egyezzünk meg abbn hogy ez egy rossz történet.
|
||||
|
||||
![]()
nekem tetszet
![]() |
|
||||
|
||||
![]()