![]() |
![]() |
![]() |
|
Off Topik Itt lehet kibeszélni a játékkal kapcsolatos vagy éppenséggel a játékon kívüli élet rejtelmeit a Szabályok betartásával |
![]() |
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
|
||||
|
||||
![]()
Sziasztok.
Nem tudom, hogy ismeri-e valaki a Crossy Road nevű jatékot. A játék arról szól hogy különböző kinézetű állattokkal, emberekkel, robotokkal, juss el minél messzebb az úton, legyőzve sok sok akadályt. Ha sejtésem nem csal, a játékban 73 féle karakter van, szóval nem biztos, de szerintem mindenki (aki játszik a játékkal) megtalálja azt a karaktert amelyikkel szívesen megy. Személyes kedvencem a Sárkány, Bolha, az Android, a Hal, a Kacsacsőrű, a Szellem, a Csirke, amelyik a kezdőképernyő. Ha van rá lehetőségetek akkor minden kép próbáljátok ki ezt a játékot, csak vigyázzatok vele mert egy kicsit idegölő ![]() Sziasztok.
|
||||
|
||||
![]()
Régi, de jó: Temple run (2)
Nagyon el lehet vele szórakozni. Amikor éppen nincs kedvem érettségire tanulni, akkor azon játszok telón. :) Telik vele az idő..
|
||||
|
||||
![]()
Ori and the Blind Forest *o*
Érettségi ellenére teljesen ráfüggtem *--* Egyszerűen szuper, mindenkinek ajánlom. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Én mostanában a Honfoglalóra vagyok rákattanva... :D bár annak van pozitív hatása.
|
||||
|
||||
![]()
A Pou-t gondolom sokan ismerik de aki nem annak bemutatom. Egy kis űrlényt kell felnevelni.Etetni, fűrdetni és játszani kell vele. A Play Áruházban ingyen fent van. (aki játszik vele megdobhatna egy like-kal a nevem: MineFin) :-)
|
||||
|
||||
![]()
Assasin's Creed Syndicate
Egy Assasin's Creed játék ezúttal az ipari forradalom idején az új játszóterünkön, Londonban |
|
|||
|
|||
![]()
Regisztráció és letöltés nélkül játszható ingyenes nyerőgépes játékok a kedves nagyérdemű közönség számára. Példaként említve Island 2 vagy a nagyon népszerű Jackpot Jester.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Dominations nevű mobiltelefonos stratégiai játékot tolja valaki? https://www.nexonm.com/game/dominations/ https://hu.flatfy.com/kiad%C3%B3-lak%C3%A1s-budapest Elég komoly magyar közösség van, folyamatos háborúkkal, akinek megtetszett és csatlakozna, itt jelezheti, majd eligazítom! Köszi Utoljára módosítva: kovacsszandra345 által : 2019-06-24 16:48 |
![]() |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|