![]() |
![]() |
![]() |
|
Ki kicsoda? - Bemutatkozások Játékosok bemutatkozásának helye |
Szavazás eredménye: Ismered-e Jucát/Luszie-t? | |||
Igen, fórumon sokat beszélünk. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 16,22% |
Igen, céhtársak vagyunk. |
2 | 5,41% |
Igen, de nem netről ismerem. |
0 | 0% |
Igen, jó játékosnak tartom. |
10 | 27,03% |
Nem, de sokat hallottam már róla. |
3 | 8,11% |
Nem. |
8 | 21,62% |
Nem, de nem is akarom. |
3 | 8,11% |
Nem, de szeretném megismerni. |
9 | 24,32% |
Több válaszra voksolható szavazás Szavazók: 37. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz |
![]() |
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
||||
|
||||
![]()
Köszi. :) Már írtam, szóval ma ha küldesz meghívót, akkor megyek is. :P
|
||||
|
||||
![]()
Sziasztok!
Jelenleg picit eltűntem fórumról.. Kevesebb időm van a játékra, meg úgy amblokk másra is. :) (Ettől függetlenül kb. ugyanannyit ülök gép előtt, mint eddig, csak beosztom, hogy mire, mennyi időt "juthat.") Nos, nem tudom ki ismeri a Zöld íjászt, és hogy ki szokta egyáltalán nézni. Feliratosan, vagy nem feliratosan. Én nem vagyok folyamatosan "figyelője" a sorozatnak, egy régebbi angol rész fent volt a gépen, és gondoltam csinálok hozzá egy magyar feliratot. Mivel régi rész, (november) ezért nem nézték meg túl sokan, ezért nincs róla túl sok gőzöm, hogy ez mennyire jó, vagy rossz. Aki szereti a sorozatot, és megnézné a 3. évad 4. részt (s03e04), az kérem jelezze, és átküldöm neki a feliratomat! :) Aki véleményezné, szeretném, ha objektíven, teljesen realista véleményeket mondana róla. Esetleg tanácsokat, stb.. A negatív kritika is kritika, úgyhogy senki ne mulassza el kimondani! Csak igyekezzen értelmesen megfogalmazni. :) Nos, ennyit szerettem volna. A fórumon elvétve leszek még. Emellett figyelem, hogy ki segítene nekem. :) Ui: Az még nagyon vicces, hogy "csak" vagyok a fórumon, és jönnek a barát felkérések... :D Ezek szerint néhanapján az hsz-eimet is elolvassák. :D Kellemes napot nektek!
|
||||
|
||||
![]()
Üdvözlök szeretettel mindenkit!
![]() Unalomból elolvastam a topic hozzászólásait. Meglepő, hogy mennyi mindenre ma már másképpen reagálnék. Megnéztem a játékot. Jó sokat változott az elmúlt években. Bár nem is csoda, hiszen több mint 10 éves a játék. Szép napot mindenkinek.
Megjelenítési módok | |
|
|