![]() |
![]() |
![]() |
|
Dicséretek és kritikák Játék és Moderátorok - avagy osszuk meg bátran a véleményünket |
![]() |
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|||
|
|||
![]()
Nos most kicsit volt időm összeszedtem a témában(kritikák/vélemények) ami ugy az elmúlt 1 évben körvonalazódott.
mielőtt belevágnék szeretném leszögezni szeretem ezt a játékot annak ellenére hogy sokszor a hajam hullik ki tőle..és amit írni fogok. 1. Torony: éveken keresztül gyúrtam rá hogy végre letudjam az 100 -ik szintet Végre elértem olyan 88-ik szintre.Erre valamelyik idóta(erre jobb meghatározás nincs mert az) ahelyett hogy megnővelte volna a szintek számát erősebbre vette az egészet.Haverjaim már 240 körül letudták én most 335-ön még a 99 en dekkolok.(taps vihar..) Persze ez kellett hogy még tovább tartson és hogy a kisebb karakterek se fejlődjenek már oly gyorsan.Időhúzásból 5*. 2. Kazamaták(ugy általában): konkrétan egy katyvasz.Eddig legalább meg volt az hogy akkor nyilt meg egy uj kazi ha a karaktered elérte az alap belépő szintet és volt esélye elindulni.Na ezt el is lehet felejteni.Össze vissza..mint a búcsúban. Az ellenség össze vissza reagál.Van hogy majdnem leverem majd következő csatában a fele vagy több HP ja megmarad.Vagy ha éppen ugy esik akkor 3-4 csapásból leüt a francba.Elmentek tényleg a fenébe..de komolyan.Tessék már kicsit odafigyelni mibe nyultok bele(ha ennyire nyomorékok vagytok inkább maradt volna a régiben).Azt meg már meg sem említem hogy mennyire visszatetsző mikor minden értékem 2x-3x annyi(HP-t leszámítva) és vagy mindent véd..vagy olyanokat ver rám hogy csak pislogok.Egyedül a kitérés az ami ugy ahogy fedi a valóságot. Itt említeném meg hogy 335-ön konkrétan egy helyben állok(kb 2 hónapja!!!) mert ez pont olyan üres lyuk ahol már levertem akit lehetett de nagyon messze vagyok attól hogy bárki mást megegyek.De még a Forgószélben is!!!.Azt ugye nem kell ecsetelnem hogy a játék élmény milyen messze van már. Kazi REWARD(epic tárgyak): Ezt a kaptál egy 2000+ szerencse epic tárgyat el kellene már felejteni(igazából ez az amitől tényleg a kardomba tudok dűlni) ****ki..hetekig szenvedek egy uj szintért..(most éppen hónapokig) majd hetekig várok egy uj kazi szint lenyomásáért.Sikerül és hozzá vág egy igaz a klotyóban már voltam(rgo eladni nem lehet)..viszont betörni sem tudsz mert SZART sem érek...de adok 2500 szerencsét.Ez még egy páncélnál bosszantó..de egy fegyvernél... Kedvencek - Hidra: Igazából ez az a dolog amit már teljesen feladtunk.Ez is egy zseniális ötlet..lett volna ha valamelyik "zseni" nem gondolja úgy hogy jó ötlet ha a hidra támad 90%-ban először illetve kezdésnek nem horror értékekkel és HP val indul.Konkrétan egy kisebb céh nek esélytelen..ha nem öl bele xy gombát.De ácsi..ennyit meg az a plusz amit ad egyszerűen nem ér az egész.Ez a van de minek..csak hogy bosszantsa az embert.Valaki(ik) nagyon értenek ahhoz hogyan csesszenek el egy jó ötletet. Megj: Ha kicsiből indul ez az egész..tehát gyengébb Hidra..kisebb reward és megy egészen a csillagos égig az rendben van.De ez? Kuka...(gyanítom ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül) ARENA - Fejlesztés: Erre jobban nem térnék ki mert erről már leírtam a véleményem a megfelelő helyen.(ARENA topic) Itt Csak annyit fűznék itt hozzá: pofátlanságnak érzem a félrevezetést. |
|
|||
|
|||
![]()
Üdv
Ezzel a téli Update-el megleptetek.Most kivételes magam ellen fogok beszélni de azt kell mondjam amik bekerültek változtatások mind nagyon nagyon jó lett. Nem hittem hogy ilyet fogok mondani: Elismerésem. Respect. |
![]() |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|