Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #11  
Régi 2015-04-23, 14:22
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Karakter / Hasonmás Mágikus TükreMinden szerveren csak egy karakter megengedett tagonként! A több karakter használata (multizás) kitiltást von maga után, ahogy a karakterkereskedelem!

Megjelenítés:
(baloldalon):
- Karakter felszerelése (A karakter képe mellé, alá egérrel húzható tárgyak),
- Karakter képe, beleértve a nevet és a céh nevét,
- Aktuális szint (Vidd a szintre az egeret, és kijelzi az osztályodat, a tapasztalatod, valamint a következő szinthez szükséges tapasztalat mennyiségét),
- Aktuális tulajdonságok (az arany színű + -jellel fejlesztheted a karaktered arany ellenében),
(baloldalon alul):
- Helyezésed a Dicsőség csarnokban (vidd az első ikonra az egeret, és kijelzi a becsületed, helyezésed, hogy hogy a játékvilág játékosainál menyire játszol jobban),
- Páncél (Vidd a páncél ikonra az egeret további információért),
- A pedánsok gyűjtőalbuma (könyv),
- Hátas (ha van),
- Homokóra (ha van - ezt az ikont csak te láthatod.)
- Italok (ha van),
(jobboldalon):
- Hátizsák (ahova a küldetéseken, és boltokban vásárolt tárgyak kerülnek. Innen tudod a karakteredre húzni azokat),
- Karakter leírás (kattints bele a szerkesztéshez, a mentéshez kattints a mezőn kívülre).

Megjegyzés: Ha az egyes tulajdonságok fölé mozgatod az egérmutatót, további tájékoztatás jelenik meg.

Megjegyzés: Mozgasd az egérmutatót a tulajdonságok melletti plusz jel fölé, ekkor megjelenik, mennyibe kerül annak növelése.

Megjegyzés: A dicsőség csarnokban megtekintheted másoknak a karakterlapját.

Megjegyzés: Ha a karaktered képére kattintasz, 1 aranyért megváltoztathatod a nemed, fajod és kinézeted.

Megjegyzés: Ha a helyezésed ikonjára kattintasz, akkor a Dicsőség csarnokba jutsz.

Megjegyzés: Ha a hátas ikonjára kattintasz, akkor az Istállóba jutsz.

Megjegyzés: Ha a italok ikonjára kattintasz, akkor megjelenik egy ablak, ahol megszüntetheted az ital hatását.
Pedánsok gyűjtőalbuma:

A gyűjtőalbumba lehet összegyűjteni a játékban található szörnyeket és tárgyakat és itt tekintheted meg a játékban elért eredményeidet is. Több mint 2,000 elemet szerezhetsz meg: sima szörnyeket, kazamata szörnyeket, portál szörnyeket, sima tárgyakat, epikus tárgyakat, . . . , stb. A már megtalált elemek megtekinthetőek, ha a karakterlapodon az album ikonra kattintasz.

Ha az album ikonra viszed az egeret, kijelzi, hogy mennyi eredményt értél el, mennyi tulajdonság bónuszt kaptál értük, mennyi tárgyat gyűjtöttél össze eddig és hogy mennyi tapasztalat bónuszt kapsz értük.

A tárgyak gyűjtéséért tapasztalat bónusz jár.

Az albumban található eredményekért bónusz pontokat szerezhetsz. Minden teljesített feladatért +5 pontot kapsz minden tulajdonságodra.
A teljesítetlen feladataid halványan jelennek meg.

Megjegyzés: Minél több elemet gyűjtesz össze, annál több tapasztalatot kapsz a kalandjaid után.

Megjegyzés: A Gyűjtőalbum a varázsboltban vásárolható meg 10. szinttől, 25 aranyért cserébe.

Hasonmás Mágikus Tükre

50. szinttől lehetőség van megszerezni a Hasonmás Mágikus Tükrét, melynek segítségével további előnyökhöz jut a karaktered.

A fogadói küldetések során 13 darab szilánkot kell összegyűjtened, amik véletlenszerűen bukkannak elő jutalomként.

Ha sikerül összegyűjteni az összes szilánkot, a tükörképedet elküldheted kazamatázni, vagy arénába, miközben fogadói küldetést teljesítesz.

Megjegyzés: Ha találsz egy tükördarabot, húzd a karaktered képére. Amíg a hátizsákodban van, nem fogsz újabb tükördarabot találni.

Megjegyzés: Ha megszerezted mind a 13 darabot, az üvegszilánkok eltűnnek a karakteredről.Szeretnéd elcserélni a karaktered?

Meguntad, és átadnád a karaktert másnak?

Esetleg ajánlatot kaptál egy számodra kedvező karaktercseréről?


A karakterek áruba bocsátása, elcserélése, és átadása szigorúan tilos!

Figyelmeztetés nélküli, azonnali kizárást von maga után!


Ha nem szeretnéd folytatni a játékot, válaszd a karakter törlése funkciót!
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 11:11 Oka: Frissítve (mikulás frissítés)
  #12  
Régi 2015-04-23, 14:22
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Levél, nemzetközi dicsőség csarnokValaki közölni akar veled valamit, valaki megtámadott, vagy meghívott céhébe, esetleg te írnál valakinek? Itt megteheted.

Levelezz más játékosokkal, olvasd el üzeneteidet, vagy az aréna jelentéseit.

Leveleidet, céhes meghívókat a Posta fülre kattintva (ha nem vagy ott) olvashatod el. Az aréna és céhes harcok megtekintéséhez kattints a Küzdelmek fülre.

A Barátok fülre kattintva a barátaidat érheted el, azokat a játékosokat, akiket hozzáadtál a barátok listájához.Levél írásához kattints az Új üzenet gombra. Jobboldalon megadhatod a címzett nevét (a karaktere egyből megjelenik, így biztos lehetsz abban, hogy a megfelelő játékosnak írsz), a levél tárgyát (44 karakter), és az üzenetet (580 karakter). A készen vagy kattints a Küldés gombra, ha mégsem akarod elküldeni a levelet, kattints az Elvetés gombra.

Válaszadáshoz jelöld ki a levelet, és kattints a válasz gombra. ekkor a címzett és tárgy mezőket nem kell újra kitöltened.

Felesleges leveleid törléséhez kattints a Törlés gombra. Az összes levél törléséhez kattints az "Új üzenet" gomb melletti számokra!

Figyelem! A törölt leveleidet nem tekintheted meg újra.

Megjegyzés: A levélíráshoz el kell érned a 10. szintet.

Megjegyzés: Maximum 99 levelet és 50 csatajelentést őrizhetsz meg. Ha tele a postaládád, a 100. helyen a játékszolgáltató (Feladó: Shakes & Fidget) tud üzenetet küldeni neked.

Megjegyzés: A játékszolgáltatótól kapott olvasatlan levelek 30 nap elteltével automatikusan törlődnek.

Megjegyzés: Ha új levelet kapsz, villog a levél gomb.

Megjegyzés: Küzdelmeid 50 jelentés után automatikusan törlődnek. Megőrzésükhöz kattints a jelentések melletti négyzetre.

Megjegyzés: Az olvasatlan üzeneteket világos sárga színnel, az olvasott leveleket narancssárga színnel különböztetheted meg.

Megjegyzés: Ha több személynek szeretnél írni levelet, a következő formában töltsd ki a címzett mezőt:
játékosnév1, játékosnév2, játékosnév3

Céhes levél: Ha minden céhtagodnak egyszerre akarsz írni, válaszd ki a céh feliratot levélírásnál. A meghívott, de még nem csatlakozott játékosok nem kapják meg ezt az üzenetet.

FIGYELEM! Csalók, svindlerek a játékban!

Sajnos előfordulnak olyan játékosok, akik a Te adataidat szeretnék kicsalni Tőled különböző trükkökkel. A Shakes and Fidget készítőinek adják ki magukat, vagy más karaktereket ígérnek a Te karaktered helyett. Ne dőlj be ezeknek a trükköknek, mert a karaktereidet nem tudjuk visszaadni! Figyeljed a levelesládát, és járj el körültekintően!

Az sem ritka eset, hogy hivatkozásokat osztanak meg, amikben ingyen aranyat, gombát ígérnek a belépési adatok megadásáért. Természetesen nem működik egy ilyen weboldal sem, mindegyik célja a te átverésed.

Javasoljuk ezen személyek jelentését felénk, illetve ignoráld őket, hogy ne kapj újabb leveleket tőlük.Nemzetközi Dicsőség Csarnok

Eléréséhez kattints a "Hősök nemz." vagy a "Céhek nemz." fülre.

Minden nap este 6 órakor (CET - Közép-európai idő szerint) a játékvilágok legjobb céhei és játékosai részt vesznek egy versenyen a nemzetközi koronáért. A folyamat a játékosoknál és a céheknél is megegyezik:

Az új nemzetközi dicsőségcsarnok utolsó helyezettje megküzd az utolsó előtti céhhel/játékossal. Ha az utolsó céh/játékos nyer, akkor helyett cserél az utolsó előttivel és a csatáról jelentést kap mindkét céh/játékos. Abban az esetben ha, az utolsó veszít, csak ő kap jelentést a csatáról és az utolsó előtti helyezett megküzdhet az előtte levő céhhel/játékossal. Ez így megy tovább, amíg lista elejére nem érünk.

Abban az esetben, amikor a harmadik helyezett küzd a második helyezettel, és a harmadik helyezett nyer (és a második helyre kerül), az első helyezettnek értelemszerűen nem kell harcolnia aznap, a helye vitathatatlan marad.

Az eredmények minden szerverre éjfélkor (CET Közép-európai idő szerint) lesznek elküldve és a ranglista frissítve lesz. Ezután az új nemzetközi lista a következő 24 órában elérhető lesz, és megtekinthető a Dicsőség csarnokban.

Abban az esetben, ha a céh vagy játékos elveszíti az első helyet a helyi játékvilágon, az új top céh/játékos automatikusan megkapja a helyét a nemzetközi ranglistán, és legközelebb már ő/ők küzd/küzdenek meg benne.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 12:57 Oka: Frissítve
  #13  
Régi 2015-04-23, 14:23
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Céh / Rajtaütések / Démon portálA csapatmunka fontos, így rengeteg előnnyel jár, ha csatlakozol egy céhhez.

A céhbe való jutásnak két módja van. Ha nem vagy egy céhnek sem a tagja, akkor kattints a céh gombra, és 10 aranyért saját céhet alapíthatsz (50 férőhellyel). Ez egy kicsit megnehezíti a játékot, mivel a te feladatod lesz a közösség létrehozása. A másik mód sokkal egyszerűbb. Csupán csatlakoznod kell egy meglévő céhhez, majd hasznos tagjának lenni a céhnek. Ehhez kattints a számodra vonzó céh oldalán a Kapcsolat gombra, hogy személyesen üzenetet írhass a céhvezetőnek a céhtagsággal kapcsolatban. Ezután kapni fogsz Céhes meghívó tárggyal egy levelet:
Idézet:
[játékos neve] meghívott, hogy csatlakozz a(z) [céh neve] céhhez. A meghívó elfogadásához kattints a "Csatlakozás" gombra. (Amit a jobb alsó sarokban találsz.)
Ha valamilyen módon tagja lettél egy céhnek, akkor az (új) céhed oldala fogad téged.[lásd fönt] Ezt a Céh gombra kattintva érheted el a későbbiekben.

Baloldalt láthatod a céh taglistáját.


Jobboldalt felül a következő ikonok jelennek meg.Az ikonok alatt három fül jelenik meg.Játékon belül bárhol láthatsz jobboldalon középen egy balra mutató nyilat. Kattints rá, hogy megnyisd a céhes chatet.


Más játékosok úgy tekinthetik meg céhedet, ha rákattintanak a céhes Dicsőség Csarnokában. Itt látható a címer és a kapcsolat gomb, olvasható a leírás és néhány információ a céhről.

Megjegyzés: Bal felső sarokban néhány adatot olvashatsz a céhedről.
[céhtagok száma] tag, Szintek: [legkisebb játékos]..[legnagyobb játékos] (~[céhtagok szintjeinek átlaga])

Megjegyzés: Jobb felső sarokban láthatod a céhed helyezését és becsületét. Kattints ide, hogy a céhek Dicsőség csarnokába juss!CÉHES HÁBORÚKRÓL:
CÉHES KAZAMATÁKRÓL:
DÉMON PORTÁLRÓL:
CÉHES KEDVENC:
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2019-02-27 13:48 Oka: hamarosan
  #14  
Régi 2015-04-23, 14:23
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Dicsőség csarnokA Dicsőség Csarnoka - mindenki, aki az adott játékvilágon játszik, itt található.

Itt több listát is találsz, amelyek különféle szempontok szerint rangsorolják a játékosokat.

A hősök fülre kattintva az adott játékvilágon játszó játékosok listájához jutsz. Ha rákattintasz egy névre, akkor megjelenik a játékos karakterlapja.

A Céhek fülre kattintva az adott játékvilágon megalapított céhek listájához jutsz. Ha rákattintasz egy céh névre, akkor megjelenik a céh információs lapja, ahol a céhről vannak adatok feltüntetve. Itt meg is tudod támadni a céhet.

Az Erődök fülre kattintva az erődök dicsőség csarnokába jutsz. Itt azt láthatod rangsorolva, hogy kiknek vannak a legjobb erődjei.

A Kedvencek fülre kattintva a kedvencek dicsőség csarnokába jutsz. Itt azt láthatod rangsorolva, hogy kiknek vannak a legjobb kedvencei.

Az Alvilág fülre kattintva az alvilági erődök dicsőség csarnokába jutsz. Itt azt láthatod rangsorolva, hogy kiknek vannak a legjobb alvilági birodalmai.

Megjegyzés: Az alvilági dicsőség csarnokban akiknek azonos becsület pontjuk van, az kerül előrébb, akinek erősebb az Őrzője.

Megjegyzés: A halványabb színnel jelzett játékosokat nemrég támadtad meg az arénában. Ügyelj arra, hogy senkit se támadj túl gyakran!

Megjegyzés: A halványabb színnel jelzett céhek támadás alatt állnak, így nem tudod megtámadni őket.Vezérlők:

Az arénában, a céhben, a dicsőségcsarnokban észrevehetted a játékosok képénél egy kék plusz jelet. Ha erre rákattintasz, megjelenik egy vezérlőpanel, amivel a játékosokkal elvégezhető összes műveletet el tudod végezni. Nézzük sorban mik is ezek.

1. Vezérlők megnyitása/bezárása ehhez a játékoshoz: Kattints a kék plusz jelre a vezérlőpanel megnyitásához, és újra a bezárásához.

2. Üzenet írása ennek a játékosnak: Ha rákattintasz a borítékra, a játékos alatt megjelenik néhány mező, ahova a tárgyat és az üzenet tartalmát adhatod meg. A címzett nevét automatikusan tölti ki, erre neked már nincs szükséged. Ha kész vagy az üzenettel, kattints a küldés gombra.

3. A Játékos megtámadása: Kattints a kardokra, és kihívhatod a játékos az arénában. Erre egy üzenet is figyelmeztet. Ha elég bátor vagy, kattints a Belépés gombra. Ekkor belépsz az arénába és megküzdesz az ellenfeleddel.
Megjegyzés: Minden 10. percben kihívhatsz egy játékost. Ha nem tudsz várni, egy gombáért cserébe hamarabb is megteheted.
Megjegyzés: Kaland és munka közben nem harcolhatsz az arénában. Ez alól kivétel, ha rendelkezel a Hasonmás Mágikus Tükrével -> http://forum.sfgame.hu/showthread.php?t=4375

4. Karakter leírása/ Értékek váltása: Kattints a papír ikonra, és megnézheted a játékos bemutatkozó szövegét, vagyis a karakterleírását. Ha újból az ikonra kattintasz, visszatérsz a tulajdonságaihoz és egyéb jellemzőihez.

5. Összehasonlítás a saját karaktereddel: Kattints a mérleg ikonra, hogy összehasonlíthasd a játékos karakterét a sajátoddal. Ha a játékos tárgyaira vagy az érdemrendjeire húzod az kurzort, akkor automatikusan kijelzi a te tárgyaid, vagy érdemrendjeid értékét is. Így még könnyebben össze tudod magad hasonlítani más játékosokkal.

6. A játékos figyelmen kívül hagyása: Kattints a kézre, ezután az ok gombra és nem kapsz több üzenetet a játékostól. Ez a funkció meggátolja, hogy elolvashasd az ignorált (figyelmen kívül hagyott) játékos üzeneteit. Érdemes akkor alkalmazni, ha egy játékos zaklat, fenyeget téged, vagy olyan üzeneteket ír amitől kellemetlenül érzed magad, vagy éppen nem vagy rá kíváncsi.
Megjegyzés: Ha ignoráltál egy játékost, úgy oldhatod fel a funkciót, hogy a vezérlőpanelen újra a kéz ikonra kattintasz.

7. Játékos hozzáadása a barátok listájához: Kattints a lila ember ikonra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, hogy barátokat szerezz magadnak. Ennek a funkciónak a célja, hogy az adott játékvilágon megtalálható összes ismerősödet egy helyen tudhasd. A LEVÉL gombra kattintva egy külön fülön mindet megtalálhatod, sőt privát üzenetet is tudsz nekik küldeni.
Megjegyzés: Ha valakivel megszűnik a baráti viszony, kattints újra az ikonra, így kitörölheted őt a barát listából.
Megjegyzés: Ha felveszel valakit a barát listára, arról a játékos nem fog értesítést kapni. De ezt privát üzenetben tudathatod vele.

Céhek számára további ikonok jelennek meg. Ezeket csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező céhtagok használhatják.

8. Játékos meghívása a céhbe: Kattints a +1 címerre, hogy új játékosokat hívj meg a céhedbe. Céhvezetők és tisztviselők számára érhető el.

9. Játékos előléptetése tisztviselővé: Kattints a medál ikonra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, ha a céhed megbízható, hasznos és értékes tagjait ki akarod tüntetni. Ezzel egy időben céhes jogosultságokat is adsz neki, mint például céhtagok kirúgása, játékosok meghívása, céhes csaták és portyák indítása, gombakatapult használata. Céhvezetők és számára érhető el.

10. Céhvezető ajánlása: Kattints a korona gombra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, ha át akarod adni a céhed vezetését egy tisztviselőnek (mivel csak közölük nevezhetsz ki egyet). Ezután a kijelölt tisztviselő lesz a céhvezető, te pedig a tisztviselő. Céhvezetők és számára érhető el.

11. Tisztviselő lefokozása: Kattints a pirosan áthúzott medál gombra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, ha tisztjeidet egyszerű taggá szeretnéd lefokozni.
Céhvezetők és számára érhető el.
Megjegyzés: A tisztviselők nem távolíthatóak el a céhből, először le kell fokozni őket, azután lehetséges a kirúgásuk.

12. Játékos kirúgása a céhből: Kattints a csizma ikonra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, ha meg akarsz válni egy játékostól. Céhvezetők és tisztviselők számára érhető el.
Megjegyzés: A játékos egy automatikus üzenetben értesül, hogy ki lett rúgva a céhből.

13. Céhvezető leváltása: Ha a céhvezető 21 napig nem jelentkezik be a játékba, inaktívnak minősül, és bárki leválthatja a céhből. Helyére a legnagyobb szintű tisztviselő, vagy ha nincs ilyen, a legnagyobb szintű tag lép.

Megjegyzés:
A vezérlők helyett gyorsgombokat is használhatsz.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 12:59 Oka: frissítve
  #15  
Régi 2015-04-23, 14:24
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Kazamaták / Árnyék világ / A Torony / Démon PortálA kazamaták a város mellett terülnek el.
Összesen 16 kazamata létezik, az első 13-nak 10 szintje van, a 14., 15. és 16. kazamatának 20. szintje van.
Ezek felfedezéséhez meg kell találnod a kulcsokat, amelyek az ajtóikat nyitják.
Mikor (és hogyan) találod meg a kulcsot? (nyisd meg a spoilert!)


A kazamatákban erős szörnyekkel veheted fel a harcok, s a legyőzésükért magas jutalomban részesülsz.
A kazamatákban nyerhetsz tapasztalatot, szerezhetsz továbbá aranyat, és 50% eséllyel felszerelést is.

Megjegyzés:
Ha harcoltál egy kazamatában (ide értve A Tornyot is), győzelemtől, vagy vereségtől függetlenül várnod kell egy órát, hogy újra beléphess oda. 1 gombáért viszont bármikor megküzdhetsz a kazamaták szörnyeivel.

Megjegyzés: A kazamatákban nagy erejű eposzi tárgyakat találhatsz. Egy ilyen tárgy megtalálásának esélye 25%. Ha legyőzöl egy főszörnyet (minden kazamata 10. szintjén) mindig kapsz egy eposzi tárgyat. A 13. kazamata minden ellensége eposzi tárgyat ad.

Megjegyzés: Miután teljesítettél egy szintet, vagy kazamatát, nem térhetsz vissza oda többé.ÁRNYÉK VILÁG:

"Sokáig senki nem tudott az árnyék világ létezéséről."
Miután kinyitod A Torony ajtaját és a segítőiddel belevágsz a kalandba és miután elérted a 125. szintet a karaktereddel, az erődöd drágakőbányájában lehetőséged lesz megtalálni a kulcsot, ami megnyitja az ajtót az Árnyék világba.
Az Árnyék világba jutáshoz kattints a kazamaták gombra, majd a térképen kattints a a jobb alsó sarokban megjelenő mágikus medál ikonra.
Az itt leselkedő szörnyek sokkal erősebbek, mint a normál kazamatákban lévő társaik, mivel a sötét erők jelentősen megnövelik ezen szörnyek erejét.
Ne félj! A Toronyban megismert segítőid az árnyék világban történő kalandjaid során is segíteni fognak.
Mind a 16 árnyék kazamata kinyitható egy-egy kulccsal, amelyek a Drágakőbánya mélyén vannak eltemetve. Hogy megtalálhasd a kulcsot a következő kazamatához, a jelenlegi árnyék kazamatának (amelyben tartózkodsz) minimum az első öt szintjét teljesítened kell.
A 15. árnyék kazamata ajtaja akkor nyílik meg, ha elérted a 350. szintet.
A 17. árnyék kazamata ajtaja akkor nyílik meg, ha elérted a 222. szintet, és kibányászod a kazamata kulcsát a drágakőbányából.Megjegyzés: Ha legyőzöd az árnyék szörnyeket, minden győzelem után egy, a a saját, vagy a követőid osztályának megfelelő epikus tárgy lesz a jutalmad. (Mint A Torony esetén)

Megjegyzés: Az Árnyék világban szerzett epikus tárgyakat nem lehet feláldozni az isteneknek (nem áldozhatóak fel a Misztikus istenek klotyójában).A TORONY:

Ha túljutsz az első 9. kazamatán, belépést nyersz a képernyő bal felső sarkában található, égig érő épületbe, A Toronyba.

A toronyban 100 új és egyedi lénnyel kell összemérned az erődet. Minden szörny legyőzése után kapsz némi aranyat, egy epic tárgyat kapsz és 1%-al nő a karaktered arany bónusza.

A Torony kacskaringós lépcsőit már nem egyedül kell teljesítened, rendelkezésedre áll három segítőtárs - Bertram, a barbár, Mágikus Markwart és Okos Kunigunda. Őket a Toronyból szerzett epikus tárgyakkal és a Misztikus istenek klotyójából átalakított tárgyakkal szerelheted fel. Ezenkívül fejlesztheted őket alul az első ikonra (fejlesztés) kattintva.

Megjegyzés: Társaid maximális szintje nem haladhatja meg a saját szintedet.

Megjegyzés: A Toronyból kapott tárgyak nem áldozhatóak fel a Misztikus istenek klotyójában, és nem adhatóak el a boltokban aranyért.

Megjegyzés: Alul az ötödik ikon jelzi a teljesített toronyszinteket.

Megjegyzés: Alul a második ikon jelzi, hogy a toronyszintek teljesítéséért mennyi aranybónuszt kapsz a kalandokon.

Megjegyzés: Alul az utolsó három ikonra kattintva is el tudsz jutni a kísérőid adatlapjához.A FORGÓSZÉL:

A forgószél az Árnyvilágban található a bal felső sarokban, vagy ha úgy tetszik, a térkép északnyugati részén. Azután válik elérhetővé, miután elérted a 125. szintet, kinyitottad A Torony ajtaját és megtaláltad az első árnyék kazamata kulcsát.
A forgószél 1000. szintet tartalmaz. Minden szintjén egy véletlenszerű ellenféllel küzdhetsz meg a "fény" világból: fogadói kalandok során előbukkanó szörnyekkel, kazamata szörnyekkel, kedvencekkel, stb. Ha legyőzted őket, akkor tapasztalatot, aranyat, és tárgyakat kapsz jutalomként. Ha olyan ügyes vagy, hogy megmarad az életerőd 90%-a, akkor megküzdhetsz a következő ellenféllel várakozási idő vagy gomba felhasználása nélkül is.
Ha elég sok szintet teljesítesz, új epikus tárgyak válnak elérhetővé a játékban.

Megjegyzés: A forgószélben lévő szörnyek a küzdelem után nem kerülnek be az albumba.DÉMON PORTÁL:

A 9 kazamata legyőzése után nem csak a Toronyhoz és a további kazamatákhoz férhettek már hozzá, hanem a Démon Kapujához, vagy más néven a Kazamata Kapuhoz. (képernyő közepén)

Hasonlóan a céhes változathoz, itt is egy erős szörnnyel kell megbirkóznod, de egyedül. Naponta egyszer próbálkozhatsz, és itt is 10%-ot regenerálódik az ellenfél életereje éjszaka!

Amint legyőztél egy szörnyet, 1% bónuszt kapsz az életerődre.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2019-07-14 06:50 Oka: szülinapi frissítés
  #16  
Régi 2015-04-23, 14:24
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Erőd / Alvilág / SzerencsekerékErőd fejlesztése!

Bebarangolni a nagyvilágot és küldetéseket teljesíteni nagyszerű, de hazatérni a jó öreg erődödbe még nagyszerűbb!
Mostantól lehetőséged van megépíteni a saját erődödet, amihez a játék egy kicsinyke földdarabot kínál neked.
Először egy kicsi erődöt építesz magadnak, majd egy favágókunyhót, hogy legyen fád, később pedig egy kőfejtőt, hogy legyen köved más épületek megépítéséhez és a megépült épületeid fejlesztéséhez.

Fa és kő anyagok szükségek új épületek megépítéséhez, és a meglévő épületek fejlesztéséhez. Figyelem! A fa és a kő kifosztható a támadások alatt. Nyersanyagaid egy részét megvédheted azzal, hogy a favágókunyhóra és a kőfejtőre kattintasz, ezzel begyűjtve mindet az erődödbe. (a nyersanyagok rablását és elvesztését később elmagyarázom.)
Kattints az egérrel az épületekre, hogy lásd a követelményeiket és más fontos infókat róluk.

Ha elegendő alapanyaggal rendelkezel egy épület megépítéséhez, vagy fejlesztéséhez, akkor a játék egy zöld felkiáltójellel jelzi számodra ezt, és megmutatja, hova építkezhetsz.

Megjegyzés: Egyszerre egy épületet építhetsz vagy fejleszthetsz.

Itt van egy rövid leírás az épületekről:


Megjegyzés: Bizonyos építkezésekhez nem csak nyersanyagra van szükség, hanem egy minimális erőd szint és más épületek megléte is szükséges. Minden épület felépíthető gomba használat nélkül is. Gombára csak akkor van szükség, ha egy épületet azonnal fel akarsz építeni.

Megjegyzés: Használd alul a tálcát (ami az erőd áttekinthetőségét szolgálja), hogy lásd a nyersanyagaidat és a tárolókapacitást, valamint toborozz katonákat, íjászokat és mágusokat vagy növeld a szintjüket a kovácsműhely segítségével. Ezen kívül itt is tudod fejleszteni a Lovagok csarnoka épületet.

Megjegyzés: A tálca segítségével gyors hozzáférést kapsz a drágakő termeléshez. Nem szükséges mindig a drágakőbányára kattintanod ezért. Építkezés közben is kereshetsz drágaköveket, kivéve, ha épp a drágakőbányát fejleszted.Játékosok megtámadása:

Unatkoznak a katonáid! Ideje lenne valaki megtámadni! Használd a jobb alsó sarokban "Erőd támadás" gombot más játékosok megtámadásához, akik a közeledben vannak (az erődök dicsőség csarnokában). Ha mégsem szeretnéd megtámadni a kijelölt célpontot, öt perc múlva másik ellenfelet választhatsz, vagy egy kis aranyért azonnal másik ellenfelet sorsol ki neked a játék.
Támadás előtt megjelenik egy ablakban a lehetséges zsákmány (néha a felderítés hibás). Itt láthatod az ellenfél védművét, íjászászait és mágusait, ha az ellenfélnek vannak védművei, íjászai, mágusai. Utóbbinak létszáma viszont ismeretlen, mivel láthatatlanná tudnak válni.

Találtál egy hozzád méltó ellenfelet?
Jelöld ki a csúszkán a katonák számát, akiket harcba akarsz küldeni. Vedd figyelembe, hogy ők nem fognak visszatérni. A csúszka mellett meg fog jelenni egy smiley ikon, amire ha ráviszed az egeret, akkor a tanácsadóid (tábornok, kincstárnok, toborzó tiszt) röviden értékelik a döntésed. Érdemes rájuk hallgatni, bár ők sem tévedhetetlenek.
Az erőd küzdelmek a klasszikus Shakes&Fidget csatákhoz hasonlítanak. Elsőnek a védműveket kell megtámadnod, ezután az íjászokat kell legyőznöd, végül a mágusokkal kell végezned. Ha nyertél, akkor ügyes voltál! Jutalmad az ellenfél fa és kőkészletének egy része (később jobban kitérek erre is).

Megjegyzés: Ha a saját erődödnél kisebb szintű erődöt támadsz, akkor kevesebb nyersanyagot tudsz zsákmányolni. Ha az erődötök szintjének különbsége 4 vagy annál nagyobb, akkor 0 nyersanyagot zsákmányolsz.

Megjegyzés: Ha a saját erődöddel egyenlő vagy annál nagyobb szintű erődöt támadsz, bónusz nyersanyagot kapsz. Ez nem lesz az ellenféltől levonva, ajándékba kapod a játéktól. Ha az erődötök szintje egyenlő, akkor annyi nyersanyagot kapsz bónusznak, amennyit az ellenfél nyersanyag termelő épületei termelnek 1 óra alatt. Ha eggyel nagyobb szintű erődöt támadsz, akkor +45 perc nyersanyagot kapsz, ha kettővel nagyobb szintű erődöt támadsz, akkor +30 perc nyersanyagot kapsz és ha hárommal nagyobb szintű erődöt támadsz, akkor +15 perc nyersanyagot kapsz.Védekezés a többi játékos ellen

Ha megtámadnak, a védműved, íjászaid és mágusaid fogják megvédeni az erődöd. Ha harcban elesnek, akkor az ellenfél ki tudja fosztani az erődöd. A következő harchoz az íjászaid és mágusaid újra ki kell képezned. A védműved mindig készen áll az újabb ütközetre.Megnyert és elveszített nyersanyagokról

Csak akkor nyerhetsz nyersanyagot, ha támadást indítasz, és csak akkor veszíthetsz, ha megtámadnak. Amikor megépíted az 1. szintű erődöt, a nyersanyagaid (vagyis a fa és a kő) 48 órán át védve lesznek, és nem lophatják el más játékosok. Ezek után az nyersanyagok eltulajdonítása a következőképp megy végbe:

Ha a támadó legyőz téged, ő megkapja jutalmul a védelem nélkül hagyott nyersanyagaid 50%-át (ami a favágókunyhóban és a kőfejtőben volt). Ezen kívül megszerzi az erőd épületedben tárolt nyersanyagok 10%-át is. Ezután 24 órán át védve van az erőd épületed és csak a favágókunyhóban és a kőfejtőben tárolt nyersanyagok 50%-át tudják elrabolni az újabb támadók.

Egy példa:

A következő nyersanyagaid vannak:
Favágókunyhóban -> 2500 fa
Kőfejtőben --------> 1000 kő
Erődben -----------> 7000 fa 3000 kő

Megtámadtak és le is győztek téged. Tehát elveszíted a favágókunyhóban és a kőfejtőben tárolt nyersanyagaid 50%-át. Számokban kifejezve 1250 fának és 500 kőnek mondhatsz búcsút. Ezen kívül az erőd épületedben tárolt nyersanyagaid 10%-át is elveszted, vagyis 700 fát és 300 követ.

Nyersanyagaid a támadás után:
Favágókunyhóban -> 1250 fa (2500-1250)
Kőfejtőben --------> 500 kő (1000-500)
Erődben -----------> 6300 fa 2700 kő (7000-700 és 3000 - 300)

Támadástól számítva az erődöd épülete 24 órán keresztül biztonságosnak mondható, vagyis innen nem lophatnak nyersanyagot. Viszont a favágókunyhóból és a kőfejtőből a nyersanyagokat ugyanúgy elvihetik. Tegyük fel, hogy újra megtámadnak és megint legyőznek. És megint elveszíted a favágókunyhóban és a kőfejtőben tárolt nyersanyagaid 50%-át, 625 fát és 250 követ.

Nyersanyagaid a második támadás után:
Favágókunyhóban -> 625 fa (1250-625)
Kőfejtőben --------> 250 kő (500-250)
Erődben -----------> 6300 fa 2700 kő (változatlan)

Megjegyzés: Ahogy láthatod, az erődöd fejlesztése rendkívül fontos. Szállítsd a nyersanyagokat az erődödbe (azzal, hogy rákattintasz az épületekre) minél gyakrabban, hogy megóvd őket a fosztogató játékosoktól.

Megjegyzés: A fenti példa csak egyenlő szintű erődöknél érvényes vagy abban az esetben, amikor a támadó erődjének szintje kisebb, mint a te erődödé.

Megjegyzés: Ha az erődöd tárolója megtelik, akkor nem tudsz több nyersanyagot szállítani az erődödbe.

Az Alvilág

"Fényes az erődöd környéke, de sötét a világ, amely alatta fekszik."

Annak érdekében, hogy bebocsájtást nyerj az Alvilágba, szükséged van a "Sötétség Szívére", egy rejtélyes drágakőre, ami egy szarvakkal rendelkező, vörös szemű kaszáshoz tartozik. Ez erődöd drágakőbányájában található (10. szintűre kell fejlesztened a bányádat és meg kell nyitnod a Torony épületet). Fogd és húzd a karakteredre, majd az erődödben kattints az arany medálra, hogy megnyisd az Alvilágot. Többször kattintva az "erőd" gombra tudsz váltani az Erőd és az Alvilág között.

Az Alvilág az elesett és elbukott karakterek lelkeire összpontosít. Használd a lelkeket arra, hogy fejleszd az alvilági épületeidet és a növeld sötét birodalmadat!Az Alvilág épületei


Megjegyzés: Használd alul a tálcát (ami az alvilág áttekinthetőségét szolgálja), hogy lásd a lelkeket és a tárolókapacitást, valamint itt fejlesztheted a goblinjaidat, trolljaidat és az őrződet.Hogyan szerezzünk lelkeket?

Minden nap annyi játékost tudsz az alvilágodba csalogatni amekkora "Az Alvilág kapuja" épületed szintje . Hagyd a piszkos munkát a goblinokból, trollokból és az őrből álló seregedre. Győzd le a játékosokat és szerezd meg a lelküket!

A hősök csalogatásához kattints a "Hős keresése" Gombra. Válaszd ki az áldozatod A Dicsőség csarnokban, és kattints a kard ikonra a harchoz. A játék automatikusan azt a játékost választja ki neked, akinek akkora a szintje, amivel a legtöbb lelket szerezheted. Ezt figyelmen kívül hagyhatod és te magad is kiválaszthatod az áldozatot. Ha nyersz, akkor A következő játékosnak eggyel nagyobb szintűnek kell lennie, hogy a legtöbb lelket kapd meg érte. Ha veszítesz, akkor ez a szint öttel csökken.

A nagyobb szintű játékosok legyőzése nem ad több lelket, de a kisebb szintűek legyőzéséért viszont egyre kevesebb lelket kapsz.
Több lelket szerezhetsz a Kínzókamra fejlesztésével.

Megjegyzés: A játékos nem veszíthet lelkeket vagy egységeket a saját alvilágában.Goblinok, trollok és őr

Az erős hadsereg jó, a még erősebb még jobb. Fejleszd a alvilági alattvalóidat azzal. hogy

1. fejleszted az egységek épületét. Így erősebbé teheted a goblinjaidat, trolljaidat és őrödet.
2. Javítsd az egységeket (az alvilág alsó sávjában).

Abawuwu doki jövendőmondó gépezete

Hogy eljuss hozzá, a városban kattints a szekérre az istálló mellett.

Abawuwu doki gépét naponta egyszer veheted igénybe ingyen. Illetve még 19 alkalommal, viszont a használatért egy gombát vagy szerencseérmét kell fizetned alkalmanként.

Ha összegyűjtesz 10 szerencseérmét, beválthatod egy ingyenes pörgetésre. Szerencseérmét az elátkozott repülő tévé videóinak megtekintéséért kapsz.

Szerencsekerék 1.0

Mit nyerhetsz?

Csukott könyv ------- x mennyiségű tapasztalat
Nyitott varázskönyv - x mennyiségű tapasztalat (több)
Egy aranyrúd ------- x mennyiségű arany
Három aranyrúd ---- x mennyiségű arany (több)
Egy farönk --------- x mennyiségű fa
Három farönk ------ x mennyiségű fa (több)
Kevés kődarab ----- x mennyiségű kő
Sok kődarab ------- x mennyiségű kő (több)
Gomba ------------ 3 gomba
Zsák kérdőjellel ---- Tárgy (lehet epikus tárgy vagy ital is)

Megjegyzés: Azok a nyersanyagok, amiket az erőd megépülése előtt nyersz, elraktározódnak az erőd megépüléséig.

Szerencsekerék 2.0

Ha elérted a 95. szintet a karaktereddel és elérhetővé vált számodra a kovács, kedvencek és az alvilág, akkor az egyik kalandon egy szerencsekerékhez hasonló tárgyat fogsz találni. Ha ezt a tárgyat a karakteredre húzod, akkor Abuwuwunál használhatod a doktor legújabb gépezetét, a Szerencsekerék 2.0-t.

Mit nyerhetsz?

Csukott könyv ------- x mennyiségű tapasztalat
Nyitott varázskönyv - x mennyiségű tapasztalat (több)
Három aranyrúd ----- x mennyiségű arany
Három farönk ------- x mennyiségű fa
Sok kődarab -------- x mennyiségű kő
Kristály (lila) -------- x mennyiségű kristály
Lélek (zöld) --------- x mennyiségű lélek
Gyümölcsök --------- 1 darab gyümölcs
Gomba ------------- 3 gomba
Zsák kérdőjellel ----- Tárgy (lehet epikus tárgy vagy ital is)

Megjegyzés: Miután aktiváltad a Szerencsekerék 2.0-t, a régi szerencsekerék már nem fog megjelenni, nem hozható vissza.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2019-02-27 13:45 Oka: Frissítve (02.27.)
  #17  
Régi 2015-04-23, 14:24
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás BeállításokA Beállítások eléréséhez kattints a játék fejlécében a fogaskerék ikonra. Itt
 • Általános
  • Beállíthatod a hangerőt (0% - játékhangok kikapcsolása, 100% - teljes hangerő),
  • Be- / Kikapcsolhatod a 'Tárgyak összehasonlítása' funkciót,
  • Csökkentheted az animációkat,
  • Be- / Kikapcsolhatod az Elátkozott Repülő Tévé funkciót.
  • (Színvakoknak) Céhben a csaták részvételét mutató zöld ikonokat (kard, pajzs, kör) kékre változtathatod. Ezt a funkciót látja el a '/redgreen 0' és '/redgreen 1' chat parancs is.
  • Be- / Kikapcsolhatod Abuwuwu doki szerencsekerekénél a pörgetés animációját.
  • Be- / Kikapcsolhatod a menügombokon megjelenített visszaszámlálót.
 • Chat magatartás
  • Be- / Kikapcsolhatod a chathangot,
  • Értesítések: semmiről - Semmiről nem kapsz értesítést vagy jelzést.
   Értesítések: Privát Üzenetekről - Csak privát üzenet esetén kapsz értesítést vagy jelzést.
   Értesítések: Chat Üzenetekről - Csak privát üzenet esetén kapsz értesítést vagy jelzést. (ide tartoznak a privát chat bejegyzések is.)
   Értesítések: Minden Üzenetekről - Mindenről kapsz értesítést vagy jelzést.
 • ez a karakter
  • Nem kérek tippeket - Ne mutassa a tippeket
  • Megtilthatod, hogy céhes meghívókat küldjenek neked.
 • Nyelv
  • Beállíthatod a játék nyelvét.
  • Beállíthatod, hogy a Dicsőségcsarnokban megjelenjen-e az országod zászlaja, vagy nem.
 • Platform: flash - Itt jelzi, hogy a flash alapú játékkal játszol.
 • HTML5 változat betöltése... - A játék HTML5 változatát tölti be.
 • S&F Remanstered - A új Shakes and Fidget Remanstered játékot tölti be.
Megjegyzés: Néhány beállítás aktiválásához újra kel indítanod a játékot. (Nyomd meg az F5 billentyűt)

Tárgyak összehasonlítása: Ha aktiválod ezt a beállítást, akkor a boltokban, illetve az osztályodhoz tartozó játékosoknál megjelenik egy kis kiegészítés, hogy az adott tárgy mennyivel jobb, vagy rosszabb annál, amit épp te viselsz.

HTML5 verzióról: A Html5 verzió segítségével Flash Player használata nélkül is játszhatsz a játékkal. A beállításokban tudsz átváltani erre a verzióra, és vissza. Egyelőre a játék Flash verziója jelenik meg alapértelmezettként.
Ennek a verziónak köszönhetően már Windows Phone eszközön is játszhatsz a játékkal.
Ha hibát találsz benne, akkor a böngésződ és az operációs rendszered verziójával együtt jelentsd a hibát. Például: Google Chrome, verzió: 54.0.2840.71 m (64-bit), Windows 10 verzó: 1607 (Build 14393.321)
Ha nem működik, pl. nem tölt be, akkor írd a játékvilág url címe után, hogy /?platform=flash. Példul: http://s1.sfgame.hu/?platform=flash

Shakes and Fidget Remanstered: A játék legújabb, 3.0 változata, ami Adobe Flash helyett WebGL-t használ a játék működtetéséhez. A játék teljesen új elrendezést, új grafikát kapott. A nagyobb felbontásnak köszönhetően a legújabb eszközökön is élvezni lehet a játékot. Akinek nem működik megfelelően, vagy nem tetszik nekik az új design, a beállításokban visszaválthat a régi flash-alapú játékra.Platformok
E-mail cím és jelszó megváltoztatása:

Jelentkezz ki a játékból. (kattints játékon belül a jobb felső sarokban lévő 'X' gombra.) A Karakterválasztó menüben kattints a karakteredre, majd a 'Kezelés' gombra. A karaktered képe felett megjelenik két gomb: jelszó és e-mail cím megváltoztatása. Kattints a megfelelő gombra a kívánt adat megváltoztatásához.

Megjegyzés: Ha módosítod az e-mail címedet, újra érvényesíteni kell a fiókodat.

Megjegyzés: Ha módosítod az e-mail címedet, 7 napig nem törölheted a fiókodat a játékvilágról.Karakter kinézetének megváltoztatása:

Menj a karakterlapodhoz játékon belül (kattints a karakter gombra), majd kattints a karaktered képére a szerkesztéshez. Itt megváltoztathatod fajodat, nemedet és a kinézetedet, de osztályodat NEM!

A változások nem befolyásolják a regisztrációnál kapott bónuszokat.

Az átalakítás egy aranyba kerül.Felhasználói fiók (karakter) végleges törlése:

Jelentkezz ki a játékból. (kattints játékon belül a jobb felső sarokban lévő 'X' gombra.) A Karakterválasztó menüben kattints a karakteredre, majd a 'Kezelés' gombra. A karaktered képénél a jobb felső sarokban lesz egy piros 'X' - kattints rá. Ezután megjelenik egy ablak, ahol kattints a 'karakter törlése a kiszolgálóról is' melletti négyzetet, írd be a jelszavad (ha megerősítetted az e-mail címedet, azt is), és a karaktered végleges törlésre kerül az adott kiszolgálóról.

Figyelem! A törölt fiókodba többet nem tudsz belépni, valamint a törlés nem visszaállítható, így jól fontold meg a döntésed!
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2019-04-19 23:41 Oka: alkalmazások linkje hozzáadva
  #18  
Régi 2015-04-23, 14:25
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás FórumSajnos kevesen tudják, hogy a fórum, a játék hivatalos információadó segédoldala, ugyan úgy a játék része, mint a Dicsőség csarnoka, vagy épp az Aréna.

Itt olvashat az ember híreket, pletykákat, talál segítséget bármilyen kérdésre, és cseveghet kedvére, amikor ideje és hangulata úgy engedi.


Az itteni csapat továbbítja a problémákat, próbál megoldásokat találni hibákra, és tanácsol, javasol ötleteket, amiket a felhasználók igénye elvár.
Fenntartják a rendet, és segítenek minden felmerülő kérdésben, kérésben, ha az a megfelelő hangnemben, és megfelelő helyen van feltüntetve.

Ahhoz, hogy teljes jogú felhasználóként tudjatok írni és mozogni a fórumban, regisztrálni kell, pár egyszerű lépésben.

A regisztráció feltétlenül fontos a fórumra, hiszen így nyílik teljessé egy játékos előtt a lehetőség, miszerint hozzászólhat, használhatja a fórum chat-et, és olyan részleteket is megtekinthet, amit vendégként nincs jogosultsága.
A továbbiakban nézzük ezeket a kezdő lépéseket képes segédlettel:


Egy játékos, aki még nem regisztrált, talál a fórum felső sorainál fehéren szedett, regisztrációra utaló szavakat.

Ezek itt találhatók:Ha a játékos ezekre a fehéren szedett linkekre kattint, eljut a regisztrációs felület első állomásához, ami így fest:Csupán a születési adatainkat kéri, amelyeket minden következmény nélkül megadhat a játékos, és 13. életévét betöltve egyszerűen csak azért van erre szükség, hogy a fórum fel tudja köszönteni szülinapján a felhasználót. 13. év alatt engedéllyel lehet végrehajtani a regisztrációt. Szülői / nevelői engedély kell hozzá, ami után pontosan a supporton lehet érdeklődni.

Ezek után katt a Tovább gombra.

Ezt követően el kell olvasni, majd elfogadni a szabályzatra utaló részt. Minden fórumon vannak szabályok, melyeket a regisztrált felhasználó be kell, hogy tartson.Ha ezzel egyetért, és elfogadja a játékos a szabályokat, alul ki kell pipálni a fehér négyzetet.

Ezzel már egyenes út vezet a regisztráció egyik utolsó lépéséhez.

Katt a Regisztráció feliratra.

Itt kell megadni a nevet, ami ezek után a fórumon nem megváltoztatható. Ez leggyakrabban a játékosnévvel megegyezik, de lehet különböző is.Szükség van egy biztonságos jelszóra, mely ne egyezzen a névvel, tartalmazzon kis és nagybetűt, számot is!

Mivel a regisztrációhoz szükség van egy e-mail-re, ahol egy megerősítő e-mailt kapunk regisztráció után, adjunk meg olyan fiókot, amely létező, és használatban van! A fórumra való regisztráció után nem kapunk ide hírleveleket, és egyéb nem kívánatos postát, viszont a megerősítő mail tartalmaz egy linket, amire rá kell kattintani.

Alább láthatunk egyéb beállításokra vonatkozó sorokat. Ha egy már aktív tag ajánlotta a regisztrációt, beírhatjuk a nevét az "Ajánló" sorba.

Ezen kívül be tudjuk állítani "a fórum óráját" , azaz időzónát (amely automatikusan a Budapestire van állítva, vagyis megfelel hazánk beállításának)

Ez alatt kipipálhatunk két négyzetet, ha szeretnénk engedélyezni, hogy e-mailt küldjenek az Adminisztrátorok (ajánlott) vagy más játékosok.

Ezzel kész is a regisztráció, rákattint a játékos a Regisztráció befejezése gombra, és a befejező felület jelenik meg, ahonnan további személyes beállításokhoz, vagy a fórumhoz juthat, immár regisztrált, teljes jogú tagként.


Hogy jól érezzétek magatokat, felfedezzetek még ezer lehetőséget a játékban, és derűs legyen a kedvetek egy arénában elszenvedett küzdelem után is, szeretnénk kedveskedni Számotokra egy kis segítséggel, a fórum helyes használatára.

A linkre kattintva elérhettek a Fórumsegítség kezdőknek című felhasználóbarát leíráshoz, ami reményeink szerint jó hasznára válik Mindenkinek

Íme a link:

http://forum.sfgame.hu/showthread.php?t=4437
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2019-09-13 16:17 Oka: képek hozzáadása
 

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva

Fórum ugrás


A pontos id? 22:06 , a GMT +2 id?zóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fordítás© vBulletin.hu
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'