Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #1  
Régi 2015-04-23, 14:16
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Játékleírás (Régi 2.0)


Köszöntünk
A 'Shakes & Fidget - A játék' útmutatójában!

Témakörök
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2020-05-04 06:56
  #2  
Régi 2015-04-23, 14:16
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Általános tudnivalók

A Shakes & Fidget - A játék egy flash-alapú böngészőjáték. Nem kell hozzá semmilyen szoftvert letöltened, vagy telepítened. A játék ingyenesen játszható, nincsenek benne hirdetések (kivétel Az Elátkozott Repülő Tévé).

A Shakes & Fidget - A játék folyamatos fejlesztésének, terméktámogatásának és a kiszolgáló üzemeltetési költségeinek finanszírozása a szabadon játszható design-nak köszönhető. A játék során gombákat vásárolhatsz, amelyek segítik az előrejutásodat. Például, a gombákért cserébe növelheted a naponta vállalható kalandok maximális számát, vagy a boltokban leválthatod az aktuális portékát.

Most, hogy már megismerkedtél a játék mögötti filozófiával, az útmutató hátralévő részében röviden áttekintjük a játék funkcióit, és kapsz néhány tippet, amelyek megkönnyíthetik dolgodat a hőssé válás rögös útján. Az útmutató természetesen nem garantálja az első helyet a Dicsőség Csarnokában, de segítségedre lehet a játék megismerésében.

Felhívom a figyelmedet, hogy a leírásban hivatkozásokat, úgynevezett linkeket osztok meg, amelyek a fórum bizonyos témáira hivatkoznak, ahol további információkat olvashatsz a játékról.

Olvasd át figyelmesen az összes részt! Ha segítségre van szükséged, akkor a fórum megfelelő részében felteheted a kérdésedet.

A város:Miután bejelentkezel, a város látványa fogad téged. A Jobb felső oldalon található néhány ikon.
A Facebook ikonra kattintva kedvelheted a játék hivatalos Facebook oldalát, és facebook profilodhoz csatlakoztathatod a játékfiókodat. A Twitter ikonra kattintva megtekintheted a játék hivatalos Twitter oldalát.
A fogaskerék ikonra kattintva beállíthatsz néhány dolgot a játékon (lásd: Beállítások). A Kérdőjel ikonra kattintva elolvashatod az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi nyilatkozatot, segítséget kérhetsz az ügyfélszolgálattól, és ellátogatsz a játék fórumára. Mellette láthatod, hogy melyik ország melyik játékvilágán játszol éppen. Az X-re kattintva kijelentkezel a játékból (akkor, ha a városban vagy).

Megjegyzés: Ha a játék elemein belül kattintasz az X gombra, a városba jutsz.

Baloldalon láthatod, hogy mennyi arannyal, ezüsttel, gombával rendelkezel.

Megjegyzés: 100 ezüst = 1 arany

Megjegyzés: Legfeljebb 1,000,000,000 aranyat tarthatsz magadnál.

A baloldalon lévő gombokkal navigálhatsz a játék elemei között. De a gyorsgombokkal, vagy a város épületeire kattintva is eljuthatsz, ahova szeretnél.

Jobboldalon középen a nyíllal megnyithatod a céhes chatet. A használatához előbb céhtagnak kell lenned.

Megjegyzés: a város napszaktól függően változik.
Nappal: 06:00 - 18:00
Éjszaka: 18:00 - 06:00
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 07:16 Oka: frissítve
  #3  
Régi 2015-04-23, 14:17
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Regisztráció, Bejelentkezés, Kijelentkezés

Hősöd létrehozásához Négy lépés szükséges.#1 Név megadása. Írd be a az általad választott nevet. Ha a név szabad kattints a Tovább gombra, ha jelszót kér, válassz másik nevet.#2 Karakter testreszabása. Itt választhatod meg játékbeli karaktered nemét, faját, osztályát és játékbeli kinézetét. A kinézet megváltoztatásához kattints a "dobókocka" ikonra, vagy a mellette lévő "lila ember" ikonra, ha saját magad szeretnéd megszerkeszteni a karaktered. Ne feledd, hogy faj-, illetve osztály választása befolyásolja kezdő tulajdonságaidat (további tájékoztatásért nyisd meg a spoilert).


A játék folyamán később is megváltoztathatod fajodat, nemedet és a kinézetedet, de osztályodat NEM! Ez nem befolyásolja a karakter létrehozását és a regisztrációt követően kapott bónuszokat.#3 Karakter mentése. Írd be a leendő e-mail címed és jelszavad kétszer. Kérjük, olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket, erősítsd meg, hogy elfogadod őket, végül kattints a Gyerünk gombra és indulhat a játék!

Megjegyzés: Olyan e-mail címet adj meg, amit napi alkalommal használsz, mivel később ezzel tudsz kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, vagy igényelhetsz új jelszót. Ezen kívül az e-mail címed segítségével érvényesítheted a karaktered.

Megjegyzés: Olyan jelszót válassz, ami kellően biztonságos, és csak te ismersz! A jelszavad ne add meg semmilyen személynek, vagy weboldalnak, még a játék munkatársainak sem (ők egyébként sem kérnek tőled ilyet)!

Megjegyzés: Lehetőséged van e-mail cím és jelszó megadása helyett a Facebook fiókoddal létrehozni a karaktert. Ebben az esetben nem a jelszavaddal, hanem a facebook fiókod játékhoz való csatlakoztatásával tudsz bejelentkezni a karakteredbe.

#4 E-mail cím megerősítése. E-mailt küldünk a megadott e-mail címre. Az e-mail két hivatkozást tartalmaz:
1. levél -> Személyes érvényesítési hivatkozásod (e-mail címed és fiókod érvényesítéséhez)
2. levél (Sikeres megerősítés után) -> Személyes toborzó hivatkozásod. Ezzel a hivatkozással meghívhatod barátaidat a játékba. Példa: http://s1.sfgame.hu/?rec=1

Ne feledd: Ha nem érvényesíted fiókodat, korlátozásokkal találkozol a játékban, például nem írhatsz levelet más játékosoknak. Az érvényesítés további előnye, hogy miután befejezted a folyamatot, 10 gombát kapsz ingyen.

Belépés a játékba:

A játékba való belépéshez látogass el a http://sfgame.hu oldalra. Kattints a belépés gombra, majd válaszd ki a játékvilágot. (tovább gomb)

Megjelenik egy képernyő (karakter hozzáadása), ahol először meg kell adnod a felhasználói fiókod (értsd karaktered) nevét.
Ha jól írtad be a neved, akkor megjelenik egy újabb mező, ahova a jelszavadat kell begépelni. Ha ez is megvan, kattints a bejelentkezés gombra, vagy nyomd meg az ENTER billentyűt.

Ha több játékvilágon van karaktered, és egy másik játékvilágbeli karakteredbe szeretnél bejelentkezni, más képernyő fogad. Itt kattints a Karakter hozzáadása feliratra, és végezd el az előző bekezdésben leírt műveletet.

A bejelentkezéseknél a számítógépre is mentésre kerülnek a bejelentkezéshez szükséges adatok, így a legközelebbi bejelentkezésnél nincs szükség a név és a jelszó beírásához, csupán kiválasztod, hogy melyik karaktereddel szeretnél játszani, és a játék gombra kattintva egyből be tudsz jelentkezni.

Felhívnám a figyelmed arra, hogy csak akkor tárold számítógépen a karaktereidet, ha ahhoz csak neked van hozzáférésed. Közös, családi számítógépen, nyilvános, munkahelyi, iskolai, . . . számítógépeken mindig jelentkezz ki teljesen. Ha nem így teszel, nagy meglepetés érhet. Gondolok itt a felhasználói fiókban bekövetkező kisebb nagyobb változásokról (tárgyak eltűnése) egészen a fiók eltulajdonításáig. Az ilyen gondatlanság miatt pedig a játékszolgáltató nem fog felelősséget vállalni.

Megjegyzés: Lehetőséged van vendégként belépni a játékba (kattints a 'Bejelentkezés vendégként' gombra). Ilyenkor belépési adataid nem kerülnek mentésre a számítógépen. Erősen ajánlott így bejelentkezned, ha nem a saját számítógépedet játszol.

Kijelentkezés a játékból:Ehhez a művelethez mindenkinek az izometrikus látószögben megjelenített városban kell lennie. Ha nem itt vagy kattints a jobb felső sarokban lévő X-re (játékon belül, ne a böngésződet zárd be), majd ezután még egyszer utoljára kattints az X-re. Sikeresen kiléptél a játékból!

Megjegyzés: a kalandnál/városőrnél/kazamatánál/stb. ugyanúgy megy a visszaszámláló, tehát a kijelentkezés során ezek ugyanúgy aktívak maradnak.

Sajnos eddig csak a játékból léptél ki. Minden bejelentkezés során belépési adataid mentésre kerülnek a számítógépeden, így a következő belépés esetén nem kell ezzel bajlódnod. Viszont ez nem mindig praktikus, sőt, sokszor veszélyes lehet, mert illetéktelenek is hozzáférhetnek így a karakteredhez. Szerencsére néhány gombnyomással teljes mértékben ki tudsz jelentkezni a játékból.

A karakterválasztó menüben (nevezzük ideiglenesen így) találod magad a kilépés után. Itt vannak a számítógépre lementett karaktereid, alattuk két gomb: Kezelés és játék. Kattints a kezelés gombra.

Megjelenik néhány gomb, de ez most ne érdekeljen. A karaktered képének jobb felső sarkában megjelent egy piros X, arra kattints rá.

Megjelenik egy ablak, hogy valóban el akarod távolítani a karaktered az adott eszközről (pl. számítógép). Ha elhatároztad magad, kattints az OK gombra. Ezzel véglegesen kijelentkeztél és biztonságban tudhatod a karaktered.

NAGYON FONTOS! Itt szintén lehetőség van a karakter végleges törléséhez, mégpedig az adott játékvilágról. Ebben az esetben ki kell pipálnod a négyzetet és megadnod a jelszavad. Ezt csak akkor tedd meg, ha már többet nem akarsz játszani a karakterrel. A VÉGLEGES KIJELENTKEZÉSNÉL JELSZÓT NEM KELL MEGADNI!!! Ha jelszót kér, NE ÍRD BE! Különben törlöd a karaktered, és nem tudsz vele többet játszani.Email cím megváltoztatása

<iframe width="600" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/qs8rtbvCpLk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 07:52 Oka: frissítve
  #4  
Régi 2015-04-23, 14:18
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás Fogadó / Misztikus istenek klotyójaA fogadó a kalandorok és a leendő kalandorok első állomása. Itt találkozhatsz olyan emberekkel, akik számos feladattal látnak el, amelyek elvégzésével pénzt kereshetsz és tapasztalatot gyűjthetsz. Kalandozás során kis eséllyel gombára is bukkanhatsz. Ha rákattintasz a középen, előtted álló asztalnál ülő emberre, három kaland közül választhatsz. A kaland pontosan megmutatja, hogy milyen jutalmat kapsz a teljesítésért. A három közül azt fogadd el, ami számodra a legjövedelmezőbb. Néha egy-egy piros színnel kiemelt kalandot is találhatsz, ami vagy tapasztalatpontban, vagy aranyban többet ad, mint az átlagos kaland. Ezek a pirossal szedett kalandok általában nagyobb szinteken tűnnek fel.

Lent láthatod a kalandvágy sávot. Minden kaland csökkenti a kalandvágyadat.
A csökkenés arányos a kaland hosszával (egy perc = egy kalandpont). Ha a kocsmárosra kattintasz és egy gombáért iszol egy sört, újratöltheted kalandvágyadat (egy sör = 20 kalandpont). Ez a folyamat napi tíz alkalommal ismételhető meg (a 100 kalandvágy mellé vehetsz újabb 200-at).

A háttérben egy harmadik személyt is látsz, a Szélhámost.
Nála szerencsejátékot játszhatsz. A nyilak segítségével aranyat, vagy gombát* tehetsz tétnek, és így esélyed nyílik megduplázni az összeget, ha a választásod helyes. Ha viszont nem jól tippeltél, a feltett összeg elveszik. Vigyázat! Miután megtetted a tétet (rákattintottál a 'tedd meg a tétet!' gombra), nincs visszalépés! Ha ezután mégis a 'Vissza' gombra kattintasz, a feltett összeg elveszik.
A feltett aranyak számát úgy is beállíthatod, ha a fogadóban a céhes chat ablakában beírod: "/gold bet x", majd ezután játszol a Szélhámossal. Ha gombával fogadsz, ezt írd be: "/mushroom bet x". Az "x" helyére írj egy számot.
* csak ha legalább egyszer már vásároltál gombát.

Ha elérted a 10. szintet, minden nap (kivéve különleges eseménykor) egy papírost találsz a falon a Szélhámos mellett. Ha rákattintasz a papírosra, akkor egy ablakban megjelenik egy küldetés, például fejleszd a kitartásodat három alkalommal. Ha teljesíted, akkor egy kis extra tapasztalatot kapsz érte cserébe. Ha nem sikerül, akkor sincs semmi gond, nem dől össze a világ. A következő nap egy másik küldetés teljesítésével próbálkozhatsz.

Előfordul, hogy a fogadó bal felső sarkában megjelenik egy repülő tévé. Ha erre rákattintasz, akkor reklám videókat tekinthetsz meg szerencseérmékért, amiket aztán Abuwuwu dokinál tudsz beváltani ingyenes pörgetésre.

Megjegyzés: A kalandvágy sáv keleti idő (EST) szerint éjfélkor újratöltődik (a sáv 100-ra töltődik fel ismét).

Megjegyzés: A fel nem használt kalandvágy pontok éjfélkor járnak le. A későbbiekben nem lehet őket felhasználni, csak az Alvilágban található Időgép épület segítségével.

Megjegyzés: A játék elején rövid ideig tartanak a kalandok, majd fokozatosan egyre hosszabbak lesznek, így lassan, de biztosan te is fel tudod magadnak fedezni a játékot.

Megjegyzés: Gombákat és tárgyakat akkor is kaphatsz, amikor visszatérsz egy-egy sikeres küldetésről. Mindig ügyelj a hátizsákod telítettségére. Ha nincs szabad helyed, elveszíted a megszerzett tárgyat.

Megjegyzés: Minden sikeresen teljesített küldetés alkalmával 10 becsületpontot is kapsz.

Megjegyzés: Bizonyos játékbeli események (eventek) során a fogadó alkalomhoz illő díszítést kap.

Megjegyzés: Ha kalandok közben újra a fogadó gombra kattintasz, visszatérhetsz a fogadóba.

Happy Hour: Minden nap 23 óra és éjfél közötti időszak. Ilyenkor egy gombáért lehetőséged van átugrani a kalandokat, nem kell várnod, egyből harcolhatsz.

A türelmetlenség folyóhomokos homokórája: Ezzel a homokórával át tudod ugorni a kalandok utazási idejét. Kalandok jutalmául szerezheted meg, illetve varázsboltban veheted meg őket. Miután megvásároltad, az ikonja megjelenik a karakter profilodon. Ha ráviszed az egeret, megmutatja, hogy hány kalandot ugorhatsz át vele. Érdemes a hosszabb kalandoknál használni, így rengeteg időt spórolhatsz meg.
Misztikus istenek klotyója:

A fogadó közepén találsz egy apró kis táblácskát, WC felirattal.

Ezt a funkciót a 100. szinttől érheted el, miután a kulcsot meglelted hozzá egy kaland során.
A feliratra kattintva a Misztikus Istenek Klotyójába juthatsz.

Itt a feleslegessé vált, vagy kalandokon, kazamatákból szerzett tárgyakat dobhatod bele egy WC-be. A "Sima" tárgyak 25 pontot érnek, az italok és gyümölcsök 10 pontot, a drágakövek 30 pontot, az epikus tárgyak 50-et. Minden beadott tárgy növeli a Misztikus Aurádat (ezt jelzi a tartály "fénye").
Ha az megtelik a tartály, a lehúzó meghúzásával kiürül a tartály és kapsz egy új tárgyat, ami akár epikus tárgy is lehet (50% eséllyel, 18. (aura)szinttől 100% eséllyel ad). Az így kapott szerzeményeket el tudod adni arany ellenében a boltokban is.

Emellett minden bedobott tárgy "átváltozik". Ha a kasztodnak megfelelő fegyverzetet dobod be, akkor egy másik kasztra tehető fegyvert kapsz, melynek tulajdonsága ennek megfelelően változik. (Tehát egy mágus botjából lehet harcos kard, vagy felderítő íj.) Ezekre az átalakításokra a későbbiekben, A Torony teljesítéséhez mellénk szegődő segítők miatt van szükség.
Abban az esetben, ha varázstárgyat áldozol fel az isteneknek, a tárgy marad ugyanaz, csupán a tulajdonsága változik meg. (pl egy gyűrű 200 szerencse helyett ad majd 200 erőt)

Az átalakított tárgyaknak "fura szaguk van" ezért a boltokban arany ellenében nem értékesíthetők. A kovácsnál viszont szétszereltetheted őket.

Megjegyzés: A magasabb auraszint hatására a kereskedők jobb tárgyakat kínálnak a boltokban.

Megjegyzés: Az aura maximális szintje: 66

Megjegyzés: Több tárgyat is dobhatsz a klotyóba egy nap, viszont csakis az első növeli a tartályt.

Megjegyzés: Tele tartály esetén is lehet tárgyakat bedobni, viszont az ezek által szerezhető mannapont elveszik.

Megjegyzés: Minden lehúzás után több mannába kerül a tartály újratelítése, 18. szinttől szintenként 1000 mannába.

Megjegyzés: Ha napi első tárgy bedobása után világít a klotyó - így jelzi, hogy áldoztál már az isteneknek.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 08:35 Oka: frissítve
  #5  
Régi 2015-04-23, 14:19
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás ArénaSzemet szemért... Üdv az arénában!

Itt megmérkőzhetsz más hősökkel; aranyat, tapasztalatot és becsületet nyerhetsz (vagy veszíthetsz).
A rendszer automatikusan választ három közeli ellenfelet, akiknek nagyjából annyi becsületpontja van, mint neked. Ezek közül válaszd ki, hogy kivel szeretnél megküzdeni az arénában.
Ha nyersz, egy kis aranyat és becsületet kapsz jutalmul. Ezen kívül ha rendelkezel gyűjtőalbummal, az ellenfél tárgyai bekerülnek az albumodba.
Naponta az első tíz aréna győzelmedért tapasztalatot is kapsz.
A Dicsőség csarnokban is kiválaszthatod az ellenfeled (Kattints a karaktere képén lévő '+' ikonra, majd a kard ikonra), és megküzdhetsz bárkivel. Ebben az esetben viszont nem szerezhetsz tapasztalatot.

Ha az ellenfelednek kevesebb becsületpontja van, mint neked, arányosan csökken a győzelemmel elért jövedelmed. Ha pedig túl nagy a különbség, nem jár jutalom a küzdelemért.

Aréna küzdelmeidet visszanézheted a Levél gombra, majd pedig a Küzdelmek fülre kattintva.

Megjegyzés: Küzdelmeknél a kezdés esélye mindkét játékos számára 50%. Kezdéskor mindkét játékos az alapértelmezett sebzésükkel támadnak egymásra, majd a sebzés minden kör elteltével növekszik.

Megjegyzés: Minden harcot követően 10 percet kell várnod. Szeretnél gyorsabban ismét harcba bocsátkozni? Az aréna vezetője szívesen szemet huny az ilyesmi felett, ha megvesztegeted egy gombával.

Megjegyzés: A harci animációt a Kihagyás megnyomásával ugorhatod át. Ekkor azonnal megjelenik a harc eredménye.

Megjegyzés: Ha rendelkezel a Hasonmás Mágikus Tükrével, a kalandok és Városőr közben is beléphetsz az arénába.

Megjegyzés: A megtámadott játékosok nevei elhalványulnak a küzdelem után.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 08:39 Oka: frissítve
  #6  
Régi 2015-04-23, 14:19
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás VárosőrPénzre mindenkinek szüksége van, még egy olyan hatalmas hősnek is, mint te magad.
Városőrként akár tíz órát is dolgozhatsz egyhuzamban. Nem ez a világ legjobb munkája, de legalább jól megfizetik.

Figyelj arra, hogy ne túl gyorsan kattints a kigondolt óraszámra, mert a túl gyors "mozgást" a rendszer nem tudja értelmezni. Bizonyosodj meg róla, hogy a visszaszámláló elindult, ekkor biztos a jutalom.

Megjegyzés: Ha megszakítod a munkát, mielőtt lejár az idő, nem kapsz fizetést.

Megjegyzés: Minél magasabb szinten állsz, annál jobb a fizetés.

Városőr 1 órányi jutalma, szintenként, bónuszok nélkül:
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 08:45 Oka: frissítve
  #7  
Régi 2015-04-23, 14:20
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás FegyverboltMinden hős tudja, hogy csak annyira jó, mint amilyen a felszerelése.

A fegyverboltban egy sor hasznos tárgyat vásárolhatsz. Fegyvereket, cipőket, sisakokat, öveket és más felszerelést, amelyek javítják védekezésedet és egyéb statisztikáidat.
Ha az egérmutatót egy tárgy fölé viszed, láthatod az általa nyújtott bónuszokat és az árát. Néhány tárgyat aranyért vásárolhatsz meg. Vannak olyan különleges tárgyak, amelyekért a kereskedő gombát is kér tőled.

Tárgyak megvásárlása:
Ha van elég aranyad (és gombád, ha szükséges), egyszerűen kattints rá a tárgyra, ezzel "megfogva" azt, és egérrel húzd át a hátizsákod egyik szabad helyére.
Ha fel is akarod venni, húzd az eszköztárad egyik szabad helyére, vagy a karaktered képére azt.

Adhatok el tárgyakat?
Természetesen! Csak kattints a tárgyra és az egérgombot nyomva tartva húzd az eladni kívánt tárgyat előbb a hátizsákodba, majd a kereskedő eszköztárába, majd engedd el az egérgombot. Ilyenkor aranyban megkapod a tárgy eredeti vételárának 20%-át.

Figyelem! Az eladott tárgyak nem vásárolhatóak vissza!

Megjegyzés: A fegyverboltban csak az osztályodnak megfelelő tárgyakat találhatsz (például mágusoknak nem árulnak kardokat vagy íjakat).

Megjegyzés: Az üvegdarabokért, az átalakított felszerelésekért és a toronyból szerzett epic tárgyakért nem kapsz aranyat.

Megjegyzés: A választék naponta változik, keleti idő szerint éjfélkor. Vagy új, véletlenszerűen elrendezett választékot kaphatsz egy gomba áráért.

Megjegyzés:
Minél magasabb szinten állsz és minél magasabb az auraszinted, annál jobb tárgyakat kínál neked Shakes.

Megjegyzés: A vásárolt tárgyak átalakíthatóak más osztályúvá a Misztikus istenek klotyójában.

Megjegyzés: Amelyik tárgy jobb alsó sarkában egy karika van, abba a tárgyba drágakövet tehetsz bele.

Megjegyzés: Ha olyan tárgyat adsz el, amit amit a Kovácsnál fejlesztettél, a fejlesztésre áldozott nyersanyagok egy részét visszakapod. Egy kivétel van: azok a fegyverek, amik a misztikus istenek klotyójába lettek dobva.A KOVÁCS


Hogy a kovács megnyissa előtted ajtaját, el kell érned a 90. szintet és rendelkezned kell kedvencekkel.
Többféle módon is eljuthatsz a kovácshoz. Kattints a városképen a fegyverbolt melletti kemencére, vagy kattints a menüben kétszer a fegyverbolt gombra, vagy a fegyverboltban kattints jobboldalon a kard markolatára (Rejtett tipp).A kovács négy műveletet végrehajtását kínálja számodra, amelyek vagy nyersanyagba (fém és misztikus kristály) kerülnek, vagy nyersanyagot adnak.
A végrehajtáshoz húzd a tárgyat a hátizsákodból vagy a karakteredről a megfelelő helyre.

A műveletek magyarázata:Foglalat fejlesztés
Ha a tárgyat ide húzod, akkor a kovács egy foglalatot hoz létre a tárgyon, amibe így már drágakövet tudsz építeni.
Megjegyzés: Ha egy karakterre szerelhető tárgyra viszed az egeret, akkor a kovácsnál megjelenik a foglalat készítésének ára.
Megjegyzés: A harcosok pajzsaiba nem készíthető foglalat.

Tulajdonság fejlesztés
Húzd ide a tárgyat és a kovács fejleszti a tárgy tulajdonságértékeit. Egy tárgy maximum 10 alkalommal fejleszthető. A Kovácsnál megjelenik a következő fejlesztés ára, valamint ha ráviszed a tárgyra az egeret, láthatod, hogy hányszor lett fejlesztve a tárgyad.

Szétszerelés
Minden kovácsnak szüksége van nyersanyagra a munkához, a mi esetünkben fémre és misztikus kristályra. A kovács minden nap öt tárgyat szed szét elemekre. A leadott tárgyakért fémet és misztikus kristályt ad neked. Hogy egyes tárgyak mennyi nyersanyagot érnek, nem befolyásolja semmi, az értéküket a véletlen határozza meg.
Ha egy tárgyat a kovács szétszerel, akkor eltűnik, megsemmisül.
Megjegyzés: A mágus és felderítő fegyverek szétszedéséért kétszer annyi nyersanyagot kaptok, de a kovács két tárgynak számolja őket.

Drágakő kivétele
Szeretnéd az egyik tárgyból a másikba rakni a drágakövet? Ennek mostantól semmi akadálya. Húzd a tárgyadat ide, és a kovács kioperálja belőle a drágakövet. Ilyenkor a drágakő a leltáradba kerül, a tárgy viszont eltűnik, megsemmisül.

Alul láthatod, hogy mennyi fémmel és misztikus kristállyal rendelkezel.

Megjegyzés: A fejlesztett tárgyakat bizonyos mennyiségű fém és kristály nyersanyagért eladhatod a boltokban. A szétszerelés nem eladás!
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 08:51 Oka: frissítve
  #8  
Régi 2015-04-23, 14:20
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás VarázsboltNincs fantasy-játék varázslat nélkül.

A varázsbolt funkciója hasonló a fegyverboltéhoz. Varázsnyakláncokat, gyűrűket, kiegészítőket és italokat kínál.

Megjegyzés: Az italok bonyolultabbak, mint átlagos tárgyaid.
- Az italokat úgy aktiválhatod, ha karaktered portréjára húzod őket.
- Egyidejűleg legfeljebb három italt aktiválhatsz.
- Az ugyanazon tulajdonságot javító italok az előző ital hatását kioltják, és visszaállítják az időzítőt.
- Az aktív italokat a karakterlapodon találhatod A tulajdonságaid kijelzése és a tárgyaid között. Ha céhtag vagy, a céhben a nevednél is kijelzi aktív italaidat.
- Ha az italokra viszed az egeret, kijelzi, hogy meddig tart a hatásuk.
- A aktív italra kétszer kattintva kiolthatod a hatását.

Megjegyzés: Az üvegdarabokért, az átalakított felszerelésekért és a toronyból szerzett epikus tárgyakért nem kapsz aranyat itt sem.

Megjegyzés: A választék naponta változik, keleti idő szerint éjfélkor. Vagy új, véletlenszerűen elrendezett választékot kaphatsz egy gomba áráért.

Megjegyzés: Minél magasabb szinten állsz és minél magasabb az auraszinted, annál jobb tárgyakat kínál neked Fidget.

Megjegyzés: Ha a türelmetlenség folyóhomokos homokóráját vásárolod meg, akkor a tárgy nem a hátizsákodba kerül, hanem a karakterlapodon jelenik meg a tulajdonságaid alatt.

Megjegyzés: A vásárolt tárgyak átalakíthatóak más osztályúvá a Misztikus istenek klotyójában.

Megjegyzés: Ha olyan tárgyat adsz el, amit amit a Kovácsnál fejlesztettél, a fejlesztésre áldozott nyersanyagok egy részét visszakapod. Egy kivétel van: azok a fegyverek, amik a misztikus istenek klotyójába lettek dobva.BOSZORKÁNY:A boszorkány rejtekhelyét a varázsboltban találod meg a jelentéktelen kinézetű könyvre kattintva.Csak akkor juthatsz be, ha elérted a 66. szintet.

A boszorkány titokban kotyvasztja főzeteit a varázserejű tekercsekhez, de szüksége van néhány összetevőre. (fegyverre, lábbelire, stb.) Naponta változik a kért összetevő, ha van ilyen nálad, dobd az üstbe. A boszorkány meghálálja neked.

Az új varázstekercs elkészítésének folyamatát százalékban kifejezve láthatod. Ne aggódj! Ez az érték minden játékosra vonatkozik, akivel egy játékvilágon játszol.

Ha eléri a 100%-ot, akkor a boszorkány készen áll megkezdeni a rituálét, ami egy teljes napig tart. Végül elkészül a varázstekercs. Az elérhető varázstekercsek megjelennek a boszorkány feje fölött. Ezeket szintén itt lehet megvásárolni bizonyos mennyiségű aranyért. A megvásárolt tekercsek halványan jelennek meg.

Használd a varázstekercseket arra, hogy különböző bónuszokkal felturbózd a tárgyaidat!

Megjegyzés: Az elhasznált összetevőknél az epikus és az átlagos tárgyak értéke megegyezik.

Megjegyzés: Új tárgyak eseték újra meg kell vásárolnod a tárgyra a varázstekercset.

Megjegyzés: A misztikus istenek klotyójában feláldozott, illetve A Toronyból szerzett tárgyakat is lehet adományozni, de értük nem kapsz semmit sem. Azokért az adományokért, amiket a küldetésen szereztetek vagy a valamelyik boltban vettetek, dupla mennyiségű aranyat ad a boszorka.

Megjegyzés: A bónuszok nincsenek hatással a toronybeli segítőkre.

Megjegyzés: Minél több varázstekercs elérhető a boszorkánál, a tekercsek annál nagyobb hatással vannak a Misztikus istenek klotyójának aurájára. Ha mind a kilenc tekercs elérhető, akkor az aura bónusza akár megháromszorozódhat.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 08:56 Oka: frissítve
  #9  
Régi 2015-04-23, 14:21
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás IstállóUnod a gyaloglást? - Szerezz magadnak egy hátast!

Hátast az istállóban bérelhetsz 14 napra alkalmanként. Segítségével csökkentheted az egy-egy kaland befejezéséhez szükséges időt.

Megjegyzés: A bérlet időtartamát meghosszabbíthatod, ha ismét lefoglalod ugyanazt a hátast. A bérlet érvényességi ideje ekkor meghosszabbodik 14 nappal.

Megjegyzés: A meglévő hátast gyorsabbra cserélheted, ám ekkor elveszíted a régi hátasodat az érvényességi idővel együtt.

Megjegyzés: A hátasok választéka más jó és rossz fajok esetében, de az árak és a statisztikák ugyanazok.

Megjegyzés: Környezetvédelmi jutalmat csak a sárkánynál és a griffnél kapsz.

Megjegyzés: A környezetvédelmi jutalmat egy vásárlás esetén csak egyszer szerezheted meg.

Környezetvédelmi jutalom (kattints a show spoiler gombra)
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2015-09-25 02:50
  #10  
Régi 2015-04-23, 14:21
elek1977 logója
elek1977 elek1977 elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.480
Üzenetküldés Skype™-on keresztül elek1977 részére
Alapbeállítás GombaárusA gombák a játék másodlagos fizetőeszközei, amelyek segítségével gyorsabban fejlődhetsz a játékban, különleges tárgyakat vásárolhatsz, átugorhatod a várakozási időket és más prémium funkciót használhatsz.

A Vásárlás menete:

1. A bal felső sarokban a zászlóra kattintva válaszd ki az országod!

2. Alul válaszd ki, hogy milyen módon szeretnél gombát rendelni!
3. Válaszd ki, hogy mennyi gombát szeretnél rendelni!

4. Kattints a "Buy" gombra (fizetés)!

Megjegyzés: A fizetési módtól függően a megrendelés és a gombák jóváírása között 30 másodperctől egy-két napig terjedő időtartam telhet el (átutalás fizetési mód esetén).

Megjegyzés: Legtöbbször vásárlás után azonnal megkapod a megrendelt gombáidat. De előfordul olyan, hogy a jóváírás beletelik egy kis időbe. Ehhez néhány órányi türelmet kérünk.

Kedvezmény: Időnként gomba akciót tartunk a játékban. Az akció ideje alatt minden vásárlás után +20% gombát kapsz ajándékba.

A jobb felső sarokban találsz két hivatkozást: Vouchers, offers. Ezekre kattintva ingyen szerezhetsz gombát.

Vouchers (kuponkódok): írd be a kuponkódodat, és megkapod a jutalmat. Egy kuponkód valahogy így néz ki: C2V22-GFMDS-2UB96-VGMAL
Minden kuponkódot csak egyszer lehet beváltani!

Offers (ajánlatok): Ha erre a gombra rákattintasz, akkor egy új ablakban különböző ajánlatok jelennek meg neked, amelyek teljesítéséért kapod meg a gombát. Különböző ajánlatok vannak: Tölts ki egy kérdőívet, játssz egy másik játékkal, vásárolj egy terméket, stb.
Ha teljesítettél egy ajánlatot, de nem kaptál érte gombát, akkor vedd fel a kapcsolatot az ajánlat feladójával! Először az ajánlatoknál kattints a support feliratra, majd a teljesített ajánlatok közül válaszd ki, amiért nem kaptál gombát, és szintén kattints mellette a support feliratra.Az elátkozott repülő TVNéha egy repülő tévé megjelenik a bal felső sarokban (amikor a fogadóban vagy küldetésen vagy). Kattints rá, nézd meg a reklámvideót és légy gazdagabb egy vagy több szerencseérmével.

Ha összegyűjtesz 10 szerencseérmét, akkor beválthatod őket Abuwuwu dokinál egy ingyenes pörgetésre.

Megjegyzés: A beállításokban ki tudod kapcsolni a TV-t. Utána nem fog felbukkanni a fogadóban.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2018-12-30 10:13 Oka: frissítve
 

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva

Fórum ugrás


A pontos id? 21:13 , a GMT +2 id?zóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Fordítás© vBulletin.hu
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'