|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Én tudok egy képpel szolgálni, hogy néz ki a gyűjtőalbum.
http://imageshack.us/photo/my-images/508/jtrgy.jpg/
|
|
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Piacról most vettem meg a Pedánsok Gyűjtőalbumát. Tudna valaki abban segíteni, hogy mire jó pontosan? Előre is köszönöm MiLkA |
|
|
||||
|
||||
|
Engem is érdekelne a válasz!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ez a gyűjtőalbum arra jó, hogy mondjuk megölsz egy szörnyet, amivel eddig még nem küzdöttél. Bekerül a gyűjtőalbumba, amibe 1700 dolgot (szörnyek, kazamatás szörnyek, cuccok, ellenfelek stb.) kell gyűjteni. Az 1700-ból ahány százalék megvan, annyi TP-bónuszt ad a könyved. Szóval játszunk tovább, majdnem ugyanúgy mint előtte (na jó lehet, hogy valaki nagyon ráhajt és mindent kigyűjt) és ezért TP-bónuszt kapunk. Ha nem volt érthető, akkor írjátok meg!
Probléma megoldó eredeti hozzászólásából: "Kéne egy kérdőívet csinálni a gombás problémák mellé, amit mindenki kitöltene kis "X"-ekkel, mint pl.: "Ön a gombák eltűnése előtt kért új listát a Fegyver,- Varázsboltban?" igen _ nem _ "Játszot esetleg a morcos kapalos ürgénél olyan kis piros izével?" igen? mert az is gomba!" |
|
|
||||
|
||||
|
Ne nyissatok állandóan témát, van már erről egy topic!
Nem kéne a moderátorok munkáját nehezíteni!
|
|||
|
|||
|
kössz
|
|
|
||||
|
||||
|
S4en beadta az albumot
![]() Tök zsír. 1700 képet lehet tárolni vele és 4 kép van oldalanként.
|
||||
|
||||
|
Egy kérdésem van csak:
Hol tudok a jelenlegi "gyűjteménynek" utána nézni? |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Amint a kereskedőnél beszerezted 25 aranyért a könyvet azt ugyan úgy, mint bármely más felszerelést vagy italt, ráhúzod a karakteredre és ekkor jobboldalon az érdemrendek alatt megjelenik - balra a Meghívás gombtól - a Gyűjtőalbum gomb, amire rákattintva megjelenik maga az album. Ezt lapozgatni tudod, de itt van 2 kép amely talán segíthet: ![]() ![]() Így néz ki maga a könyv: ![]() Itt pedig a kereskedőnél: ![]()
IWIW közösség, hivatalos Shakes&Fidget klub: Shakes&Fidget Hivatalos Magyar rajongói klub Facebook: Shakes&Fidget Hivatalos Magyar rajongói klub ÁSZF Fórum Szabályzat Utoljára módosítva: Skandar Graun által : 2011-05-20 08:53 |
|
|
||||
|
||||
|
Köszi!
![]() Közben én is rájöttem. A fene hitte volna, hogy magunkra kell húzni, mint egy italt. Csak az volt a szerencsém, hogy másnál is láttam kitéve és akkor gondoltam rá
|
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|