![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sziasztok!
Ide várjuk az összes "Hányas szerveren játszol?" "Van céhed?" "Mi a neved?" jellegű kérdést. Itt senki sem fog ilyenekért szólni, míg máshol (chat) esetleg nem nézik ezt jó szemmel. Biztos észrevettétek, hogy ilyen kérdésektől hemzsegő chat-re nem szívesen ír senki. Ha van kedvetek erről csevegni tehát, akkor itt tegyétek! ![]() Utoljára módosítva: Alithar által : 2013-03-30 14:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Alithar, Hányas szerveren játszol? Van céhed? Mi a neved?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Jogomban áll hallgatni
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Valaki játszik s2-őn? Ha céhet keres írjon... Min: 70-es szint.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ez szerintem inkább a céhes szekcióba való.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ide is belefér, nem lesz olyan kötött ez a téma
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sziasztok
ugye nem rontottam el a karimat a főstatjai most ilyenek: Értelem: 383 (25-ös szintű vagyok és természetesen mágus) sebzés 2122-6052 kitartás: 205 életerő: 10660 szerencse:146 kritikus találat esélye: 14.6%
|
||||
|
||||
![]()
Ha jól értem, akkor itt fel lehet tenni a "kínos" kérdéseket, amiket a chaten nem lehet?
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() A célja: Ne a chat legyen tele a kezdő hsz-ben kiírtakkal... akkor inkább ide íródjanak ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ez talán a legfeleslegesebb topic jelenleg. a chat pont ilyen témák gyors megtárgyalására van kitalálva
|
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|