![]() |
![]() |
![]() |
|
Általános A játékkal kapcsolatos általános témák |
![]() |
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
||||
|
||||
![]()
Reggel sikerült ezt levernem végre,szóval úgy gondoltam,hogy suliban is kéne támadjam a tornyot...
![]() Ez elsőre meg is lett: Zsinórban öt kazi,nem is rossz ![]() ![]() Cserélhetem le a 3x254-es piócám ![]()
Utoljára módosítva: PlayForLife által : 2014-04-30 19:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Egypár gombával meglett
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ismét meglett 4 torony és még van 3 harcos!
|
|||
|
|||
![]() Szép kis hantolás volt ez! ![]() Utoljára módosítva: elek1977 által : 2014-05-02 13:47 |
|
|||
|
|||
![]()
Hétfő:
![]() Kedd: ![]() Csütörtök: ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ezek az "újabbak". Több lenne készen, de jelenleg most a kazira összpontosítok, mivel ahhoz sem kell sok, tekintettel arra, hogy mostanában több jobb epiket is kaptam. De ha az nem fog menni, akkor itt szerintem pikk-pakk ki fogok ütni néhányat, mivel most minden segítőn -és rajtam is- epik fegyver van, ill. Markwart kapott más epik cuccokat is, ami elég sokat fog rádobni az összteljesítményre, legalábbis gondolom. :)
Íme az utolsó néhány torony siker: 2014. 04. 27. Makk, de azért meglett a csizmás kandúr. :) ![]() és 2014. 04. 30. Ezzel nem voltam túl szerencsés.. ![]() Edit: Mai termés (nem akartam új hsz-t írni) 2014. 05. 07. (csak ha nem lenne elég egyértelmű :D) Ismét egy szerencsés cumó.. Szinte még Fidgetnek sem kellett.. ![]() Egyből utána ez is meglett elsőre: ![]() Szerintem ezen a héten még pár darab biztos meg lesz... Aztán majd visszatérek megint a kazikra. :) Edit2: Mára becsúszott még egy. ![]() Edit3: 2014.05.08. Elsőre. ![]() Edit4: Mostmár szeretném ha más is írna ide XD mert lassan elérem a kép limitet. Mai termés (2014. 05. 09.) ![]()
A képeim kivitelezéséért köszönet Jaxi-nak. Utoljára módosítva: Luszie által : 2014-05-09 07:51 |
|
|||
|
|||
![]()
Akkor már inkább ne is adna epicet...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Egyetértek, Norbi!
Ma reggeli termés: ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Lassan megszerezzük a hedonista szettet
![]() ![]() Utoljára módosítva: Martin81 által : 2014-05-11 14:56 |
|
|||
|
|||
![]()
Nekem pár hete hedonists kesztyűt adott, szóval már csak egy cipő kell.
![]()
Megjelenítési módok | |
|
|